Ataşehir'de Ülkücü gençlik harekete geçti

Ataşehir'de Ülkücü gençlik harekete geçti

Ataşehir'de Ülkücü gençlik harekete geçti
Geçtiğim seçim döneminde yüzde 13 oyla hayal kırıklığı yaşayan ülkücü harekete geçti.

MHP'nin son seçimde yüzde 13 oy alması üzüntüsü gençliği harekete geçirdi. önceki gün Ataşehir'de bir araya gelen üst düzey yöneticiler, halka inme kararı aldı.

Genel seçimde MHP'den Mlillletvekili adayı olan Opr. Dr. Levent Akçay, sözlerine çektiği sıkıntı ile başladı. Akçay, "MHP'den aday oldum diye, sabah akşam maliye kapımızdan bacamızdan eksik olmuyor. Bu durum hem bizi hem de birlikte iş yaptığımız insanları olumsuz etkiliyor. Bu ülkede farklı partilerde siyaset yapmanın bedeli bu olmamalı" dedi.

İlçe başkanı Mahmut Kılıç  ise, "Türlü türlü oyunlarla seçimlerde MHP'ya darbe vurulmak istendi. Ancak halkımız bu oyuna fazla itibar etmedi. Bundan sonrası için tek hedefimiz var. "Yeni arkadaşlarımızla MHP'yi tavana taşımaktır. Her kim olursa olsun, sorunlarını yerinde tespit etmek, halk ile bir bütün olarak hareket etmek. AK Parti'nin saltanatına son vermek" olacaktır.

Ataşehir MHP Bölge Başkanı Bekir Özyavaş'ın yaptığı kısa konuşmada, "ülkücü gençlik olarak, cadde ve sokaklara kadar, her ferdin her bireyin sorunlarıyla ilgilenicek. Eğitimli ve bikimli olan genç kardeşlerimiz adeta halktın umudu olacak. Onların her sorunuyla ilgilenecek. Kısaca çaresiz olanlara çare olacağız" dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER