Maltepespor’a Başkandan prim sözü

Maltepespor’a Başkandan prim sözü

Maltepespor’a Başkandan prim sözü
Maltepespor ‘un şampiyonluk kutlamasında Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in prim sözü çifte mutluluk yaşattı. Başkan Zengin, kutlama konuşmasında, “Başarmak bir ekip işidir. Şanssız bir sene yaşadık; olumsuzlukları ortadan kaldırmak için dayanışma gerekliydi. Sizlere yüreğimizle güvendik, diğer destekleri burada anlatmanın bir anlamı yok. Şampiyon olacağımıza inandık ve bunu bize yaşattınız.

Maltepespor camiası hepinizi tebrik ediyorum. Başarının devamını sağlayacağız. Yönetim ve ben ne desteğimiz varsa yapacağız. Geçmişten devraldığımız olumsuzluklar vardı, bunları bir kenara bıraktık. Gelecekte neler yapabileceğimizi konuşacağız. Spor tesisi ve antrenman sahası sağlayacağız. Bir de şampiyonluk primi vardır, onu da yerine getireceğiz. Bu başarınız büyük bir sıçramadır. Siz mucizeyi yaratanlara teşekkürler.” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan yaptığı konuşmada bugüne kadar şampiyonluğu belli olan sekiz amatör takımdan sadece Maltepespor’un kupasını bizzat takdim ettiğini belirtti. Maltepespor yönetim kurulu başkanı Nuri Erkoç, Maltepespor’un misafir olduğu Bölgesel Amatör Liginden layık olduğu yere geldiğini, hedeflerinin yeni liginde de misafirlik olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu “İstanbul’da ne belediye başkanları biliyorum, siz çok şanslısınız ki sporu seven ve destekleyen bir belediye başkanınız var. Bu ligde kalıcı olmanızı diliyorum” dedi. Maltepespor şampiyonluk kupasını hep birlikte havaya kaldıran yöneticiler ve futbolculara bağımsız taraftar grubu da eşlik etti. Taraftar grubu sözcüsü, Maltepespor’un daima arkasında olduklarını ve hiçbir menfaat beklemeden desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Genç taraftarlar salondan ayrılırken yaptıkları tezahüratlarla geceye renk kattılar. Maltepespor camiasının yanı sıra kupa törenine Kartal Cumhuriyet Başsavcısı, Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, futbol federasyonu yöneticileri, iş adamları ve konuşmacıların desteklerinden dolayı teşekkür ettikleri yerel basın mensupları ile ulusal basın temsilcileri katıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER