Maltepe'de Bayramlaşmaya Altın Kart damgası

Maltepe'de Bayramlaşmaya Altın Kart damgası

Maltepe'de Bayramlaşmaya Altın Kart damgası
Maltepe'de Bayramlaşmaya Altın Kart damgası
 
 Maltepe Belediyesi’nde bayramlaşma coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, çalışanları teker teker ziyaret ederek bayramlaştı.

Bütün bir yıl boyunca yoğun çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden  Maltepe Belediye Başkanı, Emlak’tan Sağlık’a, Fen İşleri’nden İnsan Kaynakları’na tüm müdürlükleri tek tek dolaştı, personelle ayrı ayrı görüşerek bayram çikolatası hediye etti.

 Bazı personelin yanlarında çocuklarını gören Başkan Zengin, çocuklarla şakalaştı. Hizmet almaya gelen vatandaşlarla da bayramlaşan ve altın kart uygulaması ile ilgili övgülerini dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, belediyenin hizmetlerinin artarak süreceğini söyledi. 

Dilekçe vermeye gelen yaşlı bir vatandaşın hatırını soran Başkan, kendisine “İstersen torpil olurum.” sözleriyle takıldı. Maltepeli vatandaş belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Annesiyle beraber Emlak veznesinde bekleyen bir ilköğretim öğrencisi, Belediye Başkanını görünce yanına koşarak, sokak köpeklerinin tehlikeli olup olmadığını sordu. Başkan, Veteriner İşlerinin çok iyi çalıştığını, sokak hayvanlarının aşılarının yapılarak kulaklarına küpe takıldığını ve küpeli köpeklerden korkmaması gerektiğini anlattı.

 Poliklinik servisini ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Zengin, yaşlı bir vatandaşa Altın Kart hizmeti ile ilgili görüşlerini sordu. '' Dualarım sizinle. Bizleri düşündünüz çok teşekkür ederim” diyen vatandaşla bir süre sohbet eden Başkan Zengin, Belediye çalışanlarından kart dağıtımının bayramda da devam etmesini  istedi. 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara evde hizmet amacıyla başlatılan altın kart uygulamasının vizyon projesi olduğunu söyleyen Baladiye Başkanı ''Maltepe Belediyesi’nde kimse boş oturmayacak. Herkes vatandaşa kart dağıtımında görevli. Çok önemli bir misyon yüklendik. Seferberlik ilan ediyorum herkes kart dağıtımında çalışacak'' dedi.

 Bayramlaşma sırasında sık sık çalışanlarla hatıra fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Zengin, bir personelin hediyesi ve ''Sizinle birlikte çalışmak benim için bir ayrıcalık. Kendimi çok şanslı hissediyorum '' sözleri ile duygulandı. Maltepe Belediyesi’ndeki bayramlaşma gezisine bütün Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER