Maltepe’nin yetenekli öğrencileri

Maltepe’nin yetenekli öğrencileri

Maltepe’nin yetenekli öğrencileri
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yetenekleri ve başarılarıyla ön plana çıkan Maltepeli öğrencilerle bir araya geldi. Liseler arası müzik yarışmasında Türk Halk Müziği dalında Türkiye birinciliğini kazanan Orhangazi Lisesi öğrencileri müzik öğretmenleri ve müdürleriyle birlikte Başkan Zengin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul müdürü, yaptığı kısa konuşmada “Sayın başkan maddi, manevi verdiğiniz tüm destekler için minnettarız.

Maddi desteğiniz olmasaydı belki de yarışmaya bile gidemeyecektik;  bin yedi yüz öğrencim adına size teşekkür ederim.” dedi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin de kendilerini tebrik ederek, “İyi ki varsınız, sizinle gurur duyuyorum” dediği öğrencilerin bir yandan derslerinde başarı gösterirken diğer yandan bir sanat dalında Türkiye birinciliği almalarının üstün insan olmalarını sağlayacağını söyledi.

 LYS’ye girecek öğrencilere başarı ve şans dileyen Başkan, esprili bir yaklaşımla sınavda şifre çözücü kullanmaları önerisinde bulundu. Müzik şampiyonlarının yanı sıra E.C.A Elginkan İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğrencileri de Başkan’la bir araya geldi. Yeteneklerini göstererek geçtiğimiz dönem Başkan Zengin’e kendi yaptıkları takvimi hediye eden minik öğrenciler belediye projeleri hakkında bilgi aldı, faaliyet raporunu inceledi. İstiklal Marşı’nı ezbere okuyarak Başkan’ı mest eden Yılmaz Mızrak İlköğretim öğrencisi ödüllü Mehmet Akif Anar, daveti üzerine öğretmenleriyle birlikte Başkan’ı ziyaret etti.

 Gelecekte doktor olmak istediğini ifade eden Mehmet Akif’i cesaretinden dolayı tebrik eden Prof. Dr. Mustafa Zengin, hatıra olarak saklaması için kendisine bir de kol saati armağan etti. Nazmi Duhani İlköğretim öğrencilerinin okul yararına düzenledikleri kermesi ziyaret eden Belediye Başkanı kendisini halk oyunları gösterileriyle karşılayan grubu tebrik etti. Ders gören öğrencilere sürpriz yaparak sınıflarına giren Başkan Zengin, akıllı tahtayı görünce uygulamada zorluk yaşanıp yaşanmadığını sordu . Akıllı tahta programının her sene yenilenmesi gerektiğini vurgulayan okul müdürüne Başkan, “Yeter ki siz kullanın, biz destek olmaya devam ederiz.” Sözleriyle karşılık verdi.  



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER