Maltepe Fındıklı mahallesi'nde iki kardeş arasında çıkan kavga kanlı bitti

Maltepe Fındıklı mahallesi'nde iki kardeş arasında çıkan kavga kanlı bitti

Maltepe Fındıklı mahallesi'nde iki kardeş arasında çıkan kavga kanlı bitti

Maltepe'de aynı inşaat şirketinde çalışan iki kardeş arasında çıkan kavga kanlı bitti. Para yüzünden çıktığı belirtilen kavgada Orhan Öztürk (43) kardeşi Ayhan Öztürk'ü bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 13:30 sıralarında Fındıklı Mahallesi Evren Caddesi 252 numarada bulunan Özata İnşaat şirketinde meydana geldi. Ağabeyi Orhan Öztürk'e ait Özata İnşaat'ta maaşlı çalışan Ayhan Öztürk abisinden maaşının arttırılmasını isteyince iki kardeş arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Orhan Öztürk, işyerinden aldığı ekmek bıçağıyla kardeşini karnından ve kasıklarından bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan ve kan kaybeden Ayhan Öztürk, işyeri çalışanları tarafından Dr. Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ayhan Öztürk, hayatını kaybetti. Kardeşini bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Orhan Öztürk bir süre sonra İçerenköy Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Polis ekipleri tarafından cinayet mahalline getirilen Öztürk, olay sırasında kullandığı bıçağın yerini polislere söylemek istemedi. Polislerin tüm çabalarına rağmen bıçak bulunamazken Orhan Öztürk ile karısı gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu arada olay sırasında işyerinde bulunan Vefa Öztürk, cinayetin para meselesi yüzünden işlendiğini söyledi. (Cihan Haber Ajansı)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109