Maltepe Belediyesinde Erken Yeni Yıl Kutlaması

Maltepe Belediyesinde Erken Yeni Yıl Kutlaması

Maltepe Belediyesinde Erken Yeni  Yıl  Kutlaması
Maltepe Belediyesinde Erken Yeni  Yıl  Kutlaması

 
Maltepe Belediyesinde yeni yıl, pasta kesilerek, şarkılar söylenerek kutlandı. Maltepe Belediyesi çalışanları çok sevdikleri  Belediye Başkanına sürpriz yeni yıl kutlaması düzenledi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’i gitar eşliğinde karşılayan çalışanlar Başkan ile birlikte pasta kesti.

 2011 yılının çok daha başarılı ve verimli geçmesini isteyen Başkan Zengin “Böyle kutlamalar yapmayı hak etmemiz lazım. Ben, bizim özellikle Altın Kart projesinin başarısı ile bu kutlamayı hak ettiğimizi düşünüyorum. 2011’de de çalışarak, üreterek, hizmet ederek herkese örnek olmanızı istiyorum. Sağlıklı mutlu bir yılı daha birlikte geçirmemizi diliyorum” dedi.

Kutlama çerçevesinde Maltepe Belediyesi çalışanları Başkan Zengin’in çalışandan yana demokratik  tutumunun herkese örnek olması dileği ile en iyilere verilen  Oscar heykelciği  verdiler.  Türk Sanat Müziği tutkunu olan Maltepe Belediye Başkanı  Prof. Dr. Mustafa Zengin’e bir  başka sürpriz de udi sanatçı  tarafından geldi.  Başkanın çok sevdiği  ‘’Unutturamaz seni hiçbir şey unutulsam da ben‘’ şarkısını seslendiren sanatçıya Belediye Başkanı Zengin de eşlik etti.  Bazı başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı kutlamada çok sayıda Türk Sanat Müziği şarkısı seslendirildi.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER