Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, okul ziyaretlerine liselerle devam ediyor

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, okul ziyaretlerine liselerle devam ediyor

 Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, okul ziyaretlerine liselerle devam ediyor
Eğitim hizmetleri bizim için hep ön planda”

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, okul ziyaretlerine liselerle devam ediyor. Başkan Zengin okul ziyaretinin ilk durağı Kadir Has Anadolu Lisesi’nde  “Eğitim ve kültür alanında yapacağımız hizmetler bizim için her zaman en ön planda. Öğrencilerimizin modern sınıflarda ders görmeleri için son teknolojiye sahip akıllı tahtalar temin ettik.  Geçen yıl neler yaptık Bu yıl daha başka neler yapabiliriz diye araştırmak, siz değerli öğretmenlerimle istişare etmek için buradayım “ dedi. Başkana hizmetlerinden dolayı teşekkür eden okul müdürdü ve öğretmenler okula yangın merdiveni yapılmasını talep ettiler. Yangın merdiveni projesini kendilerine ulaştırdıkları takdirde yardımcı olacağını söyleyen Belediye Başkanı resim öğretmeninin öğrencilerle birlikte yaptığı  mozaik tabloların Türkan Saylan Kültür Merkezinde sergilenebileceğini söyledi.

Belediye Başkanının ikinci durağı Rezan Has Lisesi oldu. Rezan Has Lisesi Müdürü, Belediye Başkanı Mustafa Zengin’e Maltepe’ye yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ziyaretleri sırasında öğretmenlerin Altuın kart projesi ile ilgili sorularını da yanıtladı. Başkan Zengin, “ biz Maltepeli yaşlılarımızın çocuğu olmak için yola çıktık. Maddi değil manevi  yönüyle ilgilendik. Çocukları olmayan ya da uzakta olan teyzemin  tansiyonunu düzenli olarak ölçebilelim. Doktora götürebilelim istedik. Başarılı da olduk. Şimdi altın kar sahibi tüm vatandaşlarımızın yalnız tansiyon ölçümleriyle değil, her türlü sağlık sorunlarıyla ilgilenebiliyoruz” dedi.

Belediye Başkan, lise ziyaretlerinde son olarak gittiği Halit Armay Lisesi’nde de “eğitimci kimliğimizle daima yanınızdayım. Bizim için eğitim, kültür ve sanat ön planda. Her alandaki ihtiyaçlarınız için buradayım” dedi. Ve Okul Müdürünün yaptığı yağlı boya tabloları Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sergileyebileceğini belirti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER