Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Hedef her mahalleye bir park

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Hedef her mahalleye bir park

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin,  Hedef her mahalleye bir park
Hedef her mahalleye bir park
 
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin adeta bir şantiyeye dönen ilçede çalışmaları denetledi. Başkan Zengin'in ilk durağı Feyzullah Mahallesinde yapımı süren park alanı oldu.

 Hedefin her mahalleye bir park yapmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı  Prof. Dr. Mustafa Zengin ''Maltepe yoğun yapılaşmanın kıskacında. Bu yüzden bulduğumuz her alanı yeşillendirerek ilçe halkı için nefes alma sosyalleşme mekanları haline döndürmeye çalışıyoruz.

Burada yaptığımız küçük park ile  hem çocuklar için enerjilerini boşaltabilecekleri bir mekan hem de içindeki süs havuzunun etrafında mahalle sakinlerinin özellikle sıcak yaz günlerinde dinlenebilecekleri bir alan yaratmaya çalışıyoruz.'' dedi. Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Zengin parkın bayram öncesinde yetiştirileceğini belirtti.

Maltepe Belediye Başkanı dev bir şantiye görünümü alan yol yapım çalışmalarını da yerinde inceledi. Fındıklı Mahallesinden, Girne Mahallesine, Zümrütevler’den Altıntepe'ye ilçenin dört bir yanında süren çalışmaları kontrol eden Başkan Zengin özellikle kış aylarında su baskınlarının önlenmesini amaçladıklarını kaydetti.

Çalışmaların bir hafta içinde tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Zengin ''Bazı sokaklarımızdaki asfaltların yerine kilitli taşlar döşüyoruz. Çünkü yıllar içinde üst üste dökülen asfaltlar alt yapıyı çok olumsuz etkilemiş. Bu yıl yapılan çalışmalarla bu sorunu çözüyoruz. Bazı yollarımız ise özellikle çok dik olan alanlar kilitli taş döşemeleri ile daha kullanışlı hale geliyor.'' diye konuştu.

 Zümrütevler’de yapılan park alanını da gezen Belediye Başkanı Zengin, ''Burası ilçe halkının nefes alacağı bir alan olacak. İddia ediyorum İstanbul'un en güzel manzaralarından birisi burada. O yüzden buradaki düzenlemeler bitince tüm kentin ilgi göstereceği bir mekan olacak.'' dedi.  
 
Ramazan yardımları sürüyor
 
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin belediye çalışanlarına yönelik başlatılan Ramazan erzak dağıtımına Ulaştırma Müdürlüğü ile devam etti. Ulaştırma çalışanlarına hayırlı ramazanlar dileyen Başkan Zengin, yaptığı konuşmada hep birlikte daha aydınlık daha çağdaş daha güzel bir Maltepe için çalışacaklarını söyledi.  



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109