Makama oturdu Başkan olmaya karar verdi.

Makama oturdu Başkan olmaya karar verdi.

Makama oturdu  Başkan olmaya karar verdi.
23 Nisan kutlamaları, Maltepeli çocukların bir günlük belediye başkanlığı serüveniyle başladı. Belediye başkanlığı makamına oturan İsmet Kuralkan İlköğretim Okulu öğrencisi Ecem Güzey, “ben doktor olmak istiyordum ama bu koltuğa oturunca fikrimi değiştirdim belediye başkanı olacağım” dedi.

 Ecem’in bu kararı almasına çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Zengin, “Yarınlarımızın emanetçisi sizlersiniz. Biz zamanı gelince görevlerimizi size devredeceğiz. Bugün derslerinize çalışıp başarılı olun ve eğitiminizi sağlam temellere dayandırın. Eminim,  Maltepe’ye çok güzel hizmetler vereceksiniz”  dedi. Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Bölge Parkı’na “masal kahramanları evi” yapılacağını söyleyerek minik ziyaretçilerine en güzel Çocuk Bayramı hediyesini verdi.

 Başkan Mustafa Zengin’in makamına oturan ikinci ziyaretçi Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu öğrencilerinden İrem Akçaylı  da Belediye Başkanı’ndan okulları için de çeşitli isteklerde bulunmayı ihmal etmedi.  İrem’in isteklerini dinleyen Başkan, çocuklara kısaca eğitim hizmetlerini anlattı ve “sizlere en güzel hizmetlerimizden biri de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelenen çocuk oyunlarına gidin

. Kültür merkezinde izlediğiniz oyunlar, size eğlenerek de bilgiler verir” dedi. Başkan Zengin’e çocukların en güzel Çocuk Bayramı sürprizi de Dahiler Anaokulu öğrencilerinin 23 Nisan ve Mustafa Kemal şarkılarını hep bir ağızdan seslendirmesi oldu. Belediye başkanı minik belediye başkanlarına hediyelerini vererek, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER