Küçükyalı’ya Başkan’dan müjde

Küçükyalı’ya Başkan’dan müjde

Küçükyalı’ya Başkan’dan müjde
Küçükyalı’ya Başkan’dan müjde

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Küçükyalı’da hizmete giren bir marketin açılışını yaptı. Ünlü manken Ebru Destan ve market ortaklarıyla beraber kurdele kesen Belediye Başkanı “Sevgili dostlarım bugün burada Küçükyalı’ya yaraşır bir marketin açılışını yaptık. Market çalışanlarına, yöneticilerine ve Küçükyalı halkına hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 Küçükyalı’nın hak ettiği projelere birer birer kavuştuğunu belirten Başkan Zengin, “Marketin açılışını bekledik. Size benim de bir sürprizim var. Marketin yanındaki alanı altında otoparkı olan bir tanzim yeri yapacağız. Üst katını ise seçim öncesinde söz verdiğim gibi beş üniversitesi olan ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan öğrenci yurdu yapacağız.

Önümüzdeki günlerde erkek öğrenci yurdu için çalışmalarımız başlayacak. Adnan Kahveci Bulvarı çok güzel bir çevreye sahip olacak.” dedi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışın ardından marketi gezen Prof. Dr. Mustafa Zengin’i aralarında gören vatandaşların bazıları taleplerini dile getirdi, bazıları “Sizin gibi bir başkanımız olduğu için gurur duyuyoruz.

 Maltepe sizinle güzelleşmeye devam ediyor.” diyerek teşekkür etti. Hafız olduğunu söyleyen bir vatandaş Başkan’a “Sana oy verdiğim için bana kızanlar oldu ama ben senin için hep dua ediyorum oğlum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER