Gülsin Onay’dan müzik ziyafeti

Gülsin Onay’dan müzik ziyafeti

Gülsin Onay’dan müzik ziyafeti
Gülsin Onay’dan müzik ziyafeti

 
Maltepe, Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Senfoni Orkestrası’nın nefes kesen müzik ziyafetine evsahipliği yaptı.

Maltepe Belediyesi Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve eşinin katılımıyla gerçekleşen muhteşem konserin ilk  bölümünde senfoni orkestrası Korsakov’un ‘Şehrazat’ suitini seslendirdi. Ardından sahne alan Polonya Devlet nişanı sahibi Gülsin Onay, Chopin’in 2. Piyano konçertosu ile müzikseverleri adeta büyüledi.Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde Şef Prof. Ramiz Melik Aslanov  yönetimindeki konsere, Belediye Başkanı Mustafa Zengin ve protokolün yanı sıra, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çiğdem Kayacan, Doç. Dr. Ergün Yolcu ve Yrd. Doç. Dr. Özgü Yolcu da katıldı.

Ünlü piyanist Gülsin Onay, birbuçuk saat süren harika konserin sonunda bis alarak, salonu dolduran müzikseverlere bir parça daha seslendirdi.Konser sonunda, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin İstanbul Üniversitesi Rektörü Piyanist Gülsin Onay ve Şef Ramiz Melik Aslanov’a  çiçek ve Maltepe’nin simgesi “Bakireler Tapınağı” plaketini takdim etti.

Muhteşem konser,  Gülsin Onay’ın CD’lerin hayranları için imzalamasıyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER