Başkandan kara kalem portre

Başkandan kara kalem portre

Başkandan kara kalem portre
Başkandan kara kalem portre
 
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Kadir Has Anadolu Lisesinin Fizik, Kimya ve Biyoloji laboratuarlarının açılışını Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur ile birlikte yaptı. Biyoloji laboratuarında bir süre mikroskop ile incelemelerde de bulunan Belediye Başkanı Zengin, laboratuarların artması gerektiğini dile getirdi.

Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur ise yaptığı konuşmada çocuklara daha iyi eğitim vermenin tek hedef olduğunu söyledi. Kaymakam ile birlikte resim atölyesini de gezen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, bir ara eline aldığı kara kalemle portre çizdi. Çizdiği resmi imzalayan Başkan Zengin’in portresi övgülere neden oldu. Bir süre okulda uygulanan akıllı tahta uygulaması ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, bu uygulamanın ilçedeki bütün okullara yaygınlaştırılmasının önemine değindi.

 Okul müdürü yaz döneminde belediyenin okula yaptığı hizmetler için Belediye Başkanına teşekkür etti ve okul bahçesinde belediye tarafından yapılan kamelyada ikramda bulundu. Bir süre öğretmenlerle de sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Maltepe Kaymakamı ve Belediye Başkanının ikinci durağı Küçükyalı Rezan Has Lisesi oldu. Bazı alanlarda İstanbul birinciliği olan okulda öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkanı  eğitim sistemindeki sorunların çözümü için daha yoğun çalışılacağını açıkladılar.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER