Başkan Zengin’den okullara arıtma cihazı sözü

Başkan Zengin’den okullara arıtma cihazı sözü

Başkan Zengin’den okullara arıtma cihazı sözü
Başkan Zengin’den okullara arıtma cihazı sözü

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin  yeni  eğitim öğretim dönemi çalışmaları çerçevesinde belediyenin hizmetlerinin süreceğini söyledi. Geçtiğimiz yıl beş okula su arıtma cihazı yerleştirildiğini söyleyen  Belediye Başkanı,  ‘’ Bu yıl bu on okulumuza daha su arıtma cihazı takacağız. Amacımız, özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın sağlıklı temiz suya kavuşabilmeleri.  Aydınlık çağdaş yarınlarımızın güvencesi çocuklarımız için bütün olanaklarımızı seferber edeceğiz ‘’ dedi. 

Küçükyalı’daki beş okul ile Esenkent’teki  iki okulu ziyaret ederek okul denetimlerini sürdüren Belediye Başkanı Zengin, okul yöneticilerinin isteklerini dinledi.  Projeksiyon makinesi,  bilgisayar ve çocuk parkı isteklerinin plan çerçevesinde devreye sokulacağını belirten Belediye Başkanı, ‘’ Hep birlikte elele ımece usulü ile dayanışarak sorunların üstesinden geleceğiz.

 Bizim amacımız,  çocuklarımızın hak ettikleri çağdaş ve sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri”’ diye konuştu. Okul yöneticilerinin yanı sıra öğrencilerle de sohbet eden, basketbol oynayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin  bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenci  velilerinin isteklerini  de dinleyen Belediye Başkanı  bir velinin ‘’Sizinle fotoğraf çektirdim. Sonunda girdiğim iddiayı kazandım ‘’ şeklindeki sözleri üzerine  ‘’ Kazanacağınız bir iddiaya girmişsiniz. Bana ulaşmak çok kolaydır ‘’ dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109