Başkan Zengin Maltepe Huzurevi kermesinin açılışını yaptı

Başkan Zengin Maltepe Huzurevi kermesinin açılışını yaptı

Başkan Zengin Maltepe Huzurevi kermesinin açılışını yaptı
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Maltepe Huzurevinde Nesiller Buluşuyor kermesinin açılışını yaptı. Nesiller Buluşuyor kermesinde huzurevi sakinleri güzel bir sürpriz yaparak Osmanlı kıyafetleri ile bir defile sergilediler. Ardından genç nesilleri temsil eden Hasan Şadoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri de folklor ve modern dans gösterileri yaptılar.

Huzurevi sakinlerine hitaben şarkılar ve şiirler okuyarak her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha hatırlattılar. Kermesin açılışında Maltepe Belediyesi’nin Altın Kart projesinin sembolü haline gelen huzurevi sakinlerinden Türkan teyze Belediye Başkanını dansa kaldırdı. Başkan Zengin, Hayat Bayram Olsa Şarkısı eşliğinde huzurevi sakinleri  ve vatandaşlarla birlikte dans edip şarkılar söyleyerek kermese katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Maltepe Huzurevi kermesinin açılışına Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Maltepe Huzurevi Müdürü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninin ardından Belediye Başkanı Mustafa Zengin, tüm standları tek tek dolaşarak alışveriş yaptı ve bereketli satışlar diledi. Belediye Başkanı, alışveriş yaparken kendisini öpmek isteyen çocukları da sevindirerek takı standından hediyeler aldı. Başkan Zengin kermeste vatandaşları da kırmadı ve onlarla ayaküstü sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER