Avukatlara Erken Kutlama

Avukatlara Erken Kutlama

Avukatlara Erken Kutlama
Maltepe Belediyesi 5 Nisan Avukatlar Gününü ilçede görev yapan avukatların katıldığı kahvaltılı toplantı ile kutladı. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve Belediye Başkan yardımcılarının katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan başkan yardımcısı Nimet Karabulut ‘’Meslektaşlarımla bir araya gelmekten çok mutluyum.

 5 Nisan Avukatlar Gününde bilmiyorum kutlamayı gerektiren bir durum var mı ama 1980’lerde 1 avukatı olan Maltepe’de şimdi 400’ü aşkın avukatın bulunmasından dolayı çok mutluyum‘’ dedi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ise ‘’Hukukçu dostlarım’’ diye başladığı konuşmasında cerrahlarla hukukçuların kaderinin aynı olduğunu söyledi. Başkan Zengin, ‘’Halk arasında bir deyiş vardır,

Allah hekime de hâkime de düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın diye. İnsanların düşüncelerinin bile sorgulandığı bir ortamda hem söyleyecek çok sözümüz var hem de diyecek lafımız yok. O yüzden ben sizinle 2 yıllık görev süremde yaptıklarımı ve yapacaklarımı paylaşacağım. Hukuku hukukçulara bırakacağım” diye konuştu. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Maltepe’de 2010’dan itibaren projelerin teker teker hayata geçtiğini dile getirerek ‘’Hayallerimi gerçeğe dönüştürüyorum. Cumhuriyet Eğitim Merkezi ile üniversite yolunda imkanı olmayan çocuklarımızın elinden tuttuk, onların hayallerine ulaşması için aracı olduk.

Cumhuriyet Eğitim Merkezi sadece dershane değil onların aynı zamanda ailesi oldu, her türlü sorunlarında yanlarında olduk. Altın Kart ile 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını ücretsiz olarak çözüyoruz’’ dedi. Başkan Zengin yaklaşık bir saat süren konuşmasında müjdeler de verdi.

Her okula 2’şer tane akıllı tahta projesinin her ay okullara 2’şer akıllı tahta kampanyası ile süreceğini açıklayan Maltepe Belediye Başkanı, Türkan Saylan Kültür Merkezine gök kubbenin yapılacağını kaydetti. Başkanın konuşmasından çok etkilenen hukukçular  ilk defa böyle bir toplantıda ağırlanmanın yanı sıra belediyenin projelerinden de çok etkilendiklerini dile getirdiler. Toplantıda Maltepe Belediyesinin ‘’Hukuk Okur Yazarlığı‘’ paneline katılan panelistlere de Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin birer Bakireler Tapınağı plaketi verdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER