Zafer Yakut gözyaşları içinde uğurlandı

Maltepe eksik kaldı Maltepe Belediyesi yasa boğuldu.

Zafer Yakut gözyaşları içinde uğurlandı
Kurulduğu günden beri Maltepe Belediyesi Basın Ofisi’nde görev yapan, renkli kişiliği ve insana verdiği değerle tanınan Maltepe Belediyesi’nin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zafer Yakut gözyaşları içinde toprağa verildi. Tanıdığı herkesin gönlünde yer eden Yakut için ilk tören görev yaptığı Maltepe Belediyesi önünde yapıldı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Mesai arkadaşları, ailesi ve çok sayıda seveninin hazır bulunduğu törende konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ani ölümüyle herkesi şoke eden Zafer Yakut’un, içindeki büyük sevgiyle anılacağını vurguladı.

Başkan Zengin, “Zafer Yakut yüreğindeki sevgiyle daima doğru yolu gösteren, çalışkan ve dürüst bir insandı. Dört yıldır beraber çalıştığım, kendisini en iyi tanıyan biri olarak bugün burada bu konuşmayı yapmak çok zor, tarifi mümkün olmayan duygular yaşıyorum. Ani ölümüyle yaşamın acımasız yönünü bir kez daha gösterdi. Nasıl ve ne kadar yaşarsak yaşayalım hepimizin gideceği yer belli. Öldükten sonra geriye ardımızda bıraktığımız izler kalır. Zafer, hepimizde çok güzel ve silinmez izler bırakarak gitti. Kendisini sonsuzluğa uğurlarken, onu her zaman renkli mizacı, kocaman yüreği ve doğruluğuyla hatırlayacağız. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.” diye konuştu.

Maltepe Merkez Cami’nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yakut’un cenazesi Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Uzun yıllardır yaşadığı Maltepe’de, kurduğu dostluklarla herkesin gönlünü kazanan Zafer Yakut’un cenazesine Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, belediye başkan yardımcıları, Maltepe Belediyesi eski başkanları Bahtiyar Uyanık ve Fikri Köse, il genel meclis üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, iş dünyasının değerli temsilcileri, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ulusal ve yerel basın mensupları, mesai arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu 18 Aralık’ta 55 yaşında hayata gözlerini yuman Zafer Yakut evli ve 2 çocuk babasıydı.

internetsonhaber.com

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2012, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER