“Türkiye Sirki” Maltepe'de

Akrobasi şovlarıyla büyüleyen “Türkiye Sirki”, Maltepelilere unutulmaz saatler yaşatıyor.

“Türkiye Sirki” Maltepe'de
“Türkiye Sirki” Maltepe'de

Akrobasi şovlarıyla büyüleyen “Türkiye Sirki”, Maltepelilere unutulmaz saatler yaşatıyor. Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla Maltepe Park AVM karşısındaki boş alana kurulan sirk, 3 bin kişi kapasiteli dev çadırı ve 45 kişilik kadrosuyla dikkat çekiyor. 

Maltepelilere keyifli anlar yaşatan "Türkiye Sirki" , palyaçolar, heyecan veren tel cambazlarının gösterileri, sihirbaz gösterileri, lastik kızlar ile hava gösterileri, jonglörler ve akrobasi şovlarıyla izleyenleri büyülüyor. 1.5 saatlik gösteri, 12-13-14 Aralık tarihlerinde son kez Maltepelilerle birlikte olacak.  Gösterilerin yapıldığı 3 bin kişi kapasiteli dev sirk çadırında, soğuk havalarda otomatik olarak çalışan ve kısa sürede çadır içerisini iklimlendiren sıcak hava üflemeli ısıtıcılar yer alıyor. Çadır, elektrik kesintisi olması durumunda anında devreye giren jeneratör sistemine de sahip.

ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ GÖSTERİLER


Türkiye Sirki’nin uluslararası gösteri ekibinde, Kırgızistan, Ukrayna, Gürcistan, Rusya’dan gelen dallarında uluslararası ödüllere sahip sanatçıların yanı sıra Türkiye de birçok illüzyon oyununu uyarlayarak, Türkiye sahnelerinde ilk kez gerçekleştirmesi ile ünlü illüzyonist Ulaş Cankurt da yer alıyor.  Aynı zamanda, “hayvansız eğlendiren sirk” proje koordinatörü ve sahibi Cankurt, “Bu iş gönül işi ve ekibinizin işinden keyif alması gerekiyor. Ekipmanlar sürekli yenileniyor. Yeni gösteriler getirtiyoruz. Hak ettiğimiz kadarıyla alkış aldığımız ve bu alkışı hak ettirecek kadar kazandığımız sürece bu işi yapacağız. Bize böyle bir imkan sunan Maltepe Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Ali Kılıç'a da, verdikleri destek için ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER