“M’expo bir Türkiye projesi”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’expo’nun bir Türkiye projesi olduğunu belirterek, “Bu projeyi Maltepe Belediyesi’nin dışına çıkararak, Maltepe halkının projesine dönüştürelim dedik.

“M’expo bir Türkiye projesi”
M’expo bir Türkiye projesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’expo’nun bir Türkiye projesi olduğunu belirterek, “Bu projeyi Maltepe Belediyesi’nin dışına çıkararak, Maltepe halkının projesine dönüştürelim dedik. Herkesin sahipleneceği bir proje olsun istedik. Bu proje Anadolu yakasında 14 ilçeyi kapsayacak, işsizlik sorununu çözecek, gençlerimizin geleceğini güvence altına alacak bir projedir” dedi.

Maltepe Belediye Meclisi mayıs ayı toplantıları, Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediyenin nisan ayı çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Kılıç, Çin ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center için başlatılan imza kampanyasının, herhangi bir siyasi partiye ya da kuruluşa karşı bir imza kampanyası olmadığının altını çizen Kılıç, şunları söyledi: “Bu projeyi Maltepe Belediyesi’nin dışına çıkararak, Maltepe halkının projesine dönüştürdük. Herkesin sahipleneceği bir proje olsun istedik. O nedenle tabii ki Ankara’daki hükümetin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle,  belediyemizin katkılarıyla, iş adamlarımızın yatırımlarıyla hayat bulacağından kimse şüphe duymuyor. Çünkü M’Expo bir Türkiye projesidir.” 

“GENÇLERİMİZİN SİGORTASI”

M’Expo’nun, Anadolu yakasında 14 ilçeyi kapsayacak, işsizlik sorununu çözecek, gençlerimizin geleceğini güvence altına alacak bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, “Yerini bugünden açıklarsam emlakçılar, rantçılar orada cirit atacak. Birilerine haksız kazanç sağlayacağını düşünüyorum. 2 yıldır bu proje için çalışıyorum. Toprak ölçümlerini bile yaptırdım. Yerini günü geldiğinde açıklayacağım” diye konuştu.

“YAŞAM KALİTESİNDE 10. SIRAYA YÜKSELDİK”


İstanbul’da Yaşam Kalitesi Araştırmasına göre Maltepe’nin, İstanbul’daki 39 ilçe arasında 26. sıradan 10. sıraya yükseldiğini ve bu durumdan gurur duyduklarını ifade eden Kılıç, “Bu başarıda meclis üyelerimizin ve Maltepe Belediyesi’nin emektar çalışanlarının büyük katkısı var” dedi. Kılıç, Fındıklı mahallesinde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün spor tesisi açacağını ve tesisin temel atma törenini 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109