Maltepeli kadınlar Boğaz keyfi yapacak

Maltepe Belediyesi, 18 mahallede yaşayan kadınlara boğaz keyfi yaptıracak. 22 Mayıs’ta başlayacak ve 9 gün sürecek boğaz turları kapsamında, her gün 2 ayrı mahalleden kadınlar tekneyle boğaza açılacak.

Maltepeli kadınlar Boğaz keyfi yapacak
Maltepeli kadınlar Boğaz keyfi yapacak

Maltepe Belediyesi, 18 mahallede yaşayan kadınlara boğaz keyfi yaptıracak. 22 Mayıs’ta başlayacak ve 9 gün sürecek boğaz turları kapsamında, her gün 2 ayrı mahalleden kadınlar tekneyle boğaza açılacak

Boğazın güzelliklerini ilçedeki kadınlara yaşatacak olan Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği tura, her gün iki mahalle katılacak. Saat 09-13 ve 13-17 saatleri arasında yapılacak turlara, ünlü sanatçı Mehtap Meral ve ekibi de, müzikleriyle eşlik edecek. Tekne turunda kadınlar için özel programlar hazırlanacak. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da boğaz turuna eşlik edecek. Turlar sırasında katılımcılara, çeşitli ikramlarda da bulunulacak.

22 Mayıs’ta Zümrütevler Mahallesi ile başlayacak etkinlik, 30 Mayıs’ta Fındıklı Mahallesi ile son bulacak. Etkinliğe katılmak isteyen kadınlar, 22 Mayıs’a kadar bağlı bulundukları mahalle muhtarlıklarına başvurabilecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER