Maltepe Belediyesi Geleceğin tenisçilerini yetişiyor

Maltepe Belediyesi Geleceğin tenisçilerini yetişiyor

Maltepe Belediyesi Geleceğin tenisçilerini yetişiyor
Geleceğin Federer’i  Maltepe’de yetişiyor ‘’

Maltepe Belediyesi’nin ‘’Geleceğin tenisçileri yetişiyor‘’ pilot projesinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin çocuklarla  buluştu.

Türkiye çapında şampiyonlukları bulunan Tenis antrenörü Murat Ertürk’den  çocukların durumu ile ilgili bilgi alan  Başkan Zengin ‘’Çocuklarımız geleceğimiz. Ben Belediye Başkanı olarak onların aydınlık yarınlara kavuşmaları için elimden geleni  yapıyorum. Yarınlarda uluslar arası müsabakalarda burada yetişmiş tenisçileri izlemek en büyük hayalim. Neden olmasın bir Federer, bir Nadal, bir Sharapova neden Maltepe’den yetişmesin.  Ben inanıyorum, fırsat verilirse neler olabileceğini biliyorum. Ve şimdi biz, onlara fırsat sunuyoruz. İnanıyoruz, geleceğin tenisçileri, şampiyonları  Maltepe’de yetişecek‘’ dedi.  Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin daha sonra  antrenör  Murat  Ertürk  ile birlikte kısa bir maç yaptı. 

Öğrencilere tenis maçı yapma sözü veren Belediye Başkanı  Zengin ‘’Ben de hızla çalışmaya başlayayım. Üç ay sonra önce benimle maç yapmanız gerekiyor.‘’ diye konuştu. Gönüllü katılımı ile başlatılan pilot projede  yaşları  6 ila 9 arasında değişen 7 öğrenci tenis antrenörü Murat Ertürk’den haftada iki gün ders  alıyor.  

 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109