CHP’liler Maltepe’deki seçim zaferini kutladı

CHP Maltepe İlçe Başkanlığı, 2015 Genel Seçimleri sonrası seçilen milletvekilleri onuruna kahvaltı düzenledi.

CHP’liler Maltepe’deki seçim zaferini kutladı
CHP’liler Maltepe’deki seçim zaferini kutladı

CHP Maltepe İlçe Başkanlığı, 2015 Genel Seçimleri sonrası seçilen milletvekilleri onuruna kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya, CHP’nin İstanbul milletvekilleri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, CHP’nin İstanbul Milletvekili adayları, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Salon Kardelen’de gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, CHP örgütüne teşekkür ederek, seçimlerde göstermiş oldukları başarıdan dolayı herkesi kutladı. Önlerinde zorlu bir süreç olduğunu belirten Solmaz, “Şimdi birlik zamanı, koalisyon olasılıklarında partimiz ne karar alırsa alsın daima arkasında olacağız” dedi.

“ALTI OK’UN BAYRAĞI DALGALANACAK”


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da,  ilçe bazında CHP olarak büyük bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Maltepe’nin yüreği solda çarpan insanları, daha aday adayı olmadan kim olursa olsun partinin arkasında duracak demiştim. Bugün bu sözü tuttuğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Teşkilatının arkasında durmayan, ona destek olmayan ve inanmayan kaybetmeye mahkumdur. CHP zor günlerin partisi, ümit ediyorum ki bu zorlu koalisyon sürecinden de alnının akıyla çıkacaktır. Koşullar ne olursa olsun ‘Altı Ok’un’ bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

VEKİLLER SEÇMENE SESLENDİ

Toplantıya katılan CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Oğuz Kaan Salıcı ve Mahmut Tanal da birer konuşma yaparak, Maltepe İlçe örgütünün çalışmalarını övdü ve koalisyon olasılıkların akıl, sağduyu ve kendilerine oy veren seçmenlere ihanet etmeyerek sürdüreceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER