Başkan Zengin'den Melahat Özay anlamlı teşekkür

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, kütüphanesini belediyeye bağışlayan eski New York eğitim ateşesi Melahat Özay’ı ziyaret etti.

Başkan Zengin'den Melahat Özay anlamlı teşekkür

Başkan Zengin'den Melahat Özay anlamlı teşekkür

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, kütüphanesini belediyeye bağışlayan eski New York eğitim ateşesi Melahat Özay’ı ziyaret etti. ’’Kitaplarınız yerini buldu ‘’ diyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, eski ateşe Özay’a belediyenin kültür sanat projelerini anlattı.

Belediye Başkanı Zengin, ‘’Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi yoksulluk ve işsizlik. Belediye olarak bu konuda bizim yapabileceklerimiz sınırlı. Ama biz insanların bir başka yoksunluk ve yoksulluğunu kültür ve sanat alanındaki eksikliğini elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz‘’ dedi.

 Kendi kitaplarını da Feyyaz Tüzüner okuma salona bağışladığını söyleyen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ‘’Kitaplarınız  sizi bekliyor. Amacımız aydınlanma aracı olan kitapların insanlarla buluşmasını sağlamak. Maltepe bu konuda İstanbul’un örnek ilçelerinden birisi olacak.‘’ diye konuştu.

New York’da  ilk Türk kütüphanesini kurduğunu anlatan eski ateşe Özay ‘’40 yıllık deneyimimi, bilgimi sizinle paylaşmak istiyorum. Doktorlar ve eğitimciler insana hizmet etmeye alışkın. Bu yüzden doktor olduğunuz için özellikle sizinle çalışmak istiyorum.‘’ dedi. Çalışmalarını ve ödüllerini gösteren eski eğitim ateşesi, kültür sanat alanındaki çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109