Başkan Ali Kılıç muhtarlarla telekonferans yaptı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki 18 mahalle muhtarıyla telekonferans görüşmesi yaptı.

Başkan Ali Kılıç muhtarlarla telekonferans yaptı
 Başkan Ali Kılıç muhtarlarla telekonferans yaptı
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki 18 mahalle muhtarıyla telekonferans görüşmesi yaptı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kılıç, muhtarların talep ve önerilerini de dinledi.

Koronavirüs salgınına karşı en üst seviyede önlem alan ve aralıksız çalışmalarını sürdüren Maltepe Belediyesi, çalışmalarını mahalle muhtarlarıyla koordineli yürütüyor. 18 mahalle muhtarıyla telekonferans görüşmesi yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarların mahalle halkından aldıkları talep ve önerileri de dinleyen Kılıç notlarını aldı. Dezenfeksiyon çalışmaları konusunda Başkan Kılıç'a teşekkür eden muhtarlar, yürütülen koordinasyon çalışmalarından da memnuniyetlerini dile getirdi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Sıkıntılı günlerden geçtiklerini ifade Başkan Kılıç, “Ne yazık ki salgına karşı yapabileceklerimiz sınırlı. Elimizden geldikçe tüm imkanlarımızı salgınla mücadele için seferber ettik. Ekiplerimiz her gün ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Maltepe'de özellikle 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın alışverişlerini yapıyor, kapılarına kadar bırakıyoruz. 3 öğün sıcak yemek desteği veriyoruz. İstanbul Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kaymakamımız ile sürekli koordine halindeyiz. Siz değerli muhtarlarımızın bu süreçteki katkısı da büyük. Gün ayrışma değil, hep birlikte hareket etme günü. Bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağız. Birlikte başaracağız” dedi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109