ZÜLFÜ LİVANELİ SEVGİSİ ANTİK TİYATRO’YA SIĞMADI

Zülfü Livaneli Antik Tiyatro’yu hınca hınç dolduran izleyiciler üç saat süren müzikal şölenin tadını çıkardı.

ZÜLFÜ LİVANELİ SEVGİSİ ANTİK TİYATRO’YA SIĞMADI
 ZÜLFÜ LİVANELİ SEVGİSİ ANTİK TİYATRO’YA SIĞMADI

Zülfü Livaneli Antik Tiyatro’yu hınca hınç dolduran izleyiciler üç saat süren müzikal şölenin tadını çıkardı.

İstanbul’da çok beğenilen, Ünlü orkestra şefimiz Rengim Gökmen ve Zülfü Livaneli’yi aynı sahnede buluşturan, Zeynep Halvaşi ve Teyfik Rodos’un solist olarak yer aldığı Zülfü Livaneli İle Sevdalım Hayat, Bodrum Antik Tiyatro’da seyircisiyle buluştu. Antik Tiyatro’yu hınca hınç dolduran izleyiciler üç saat süren müzikal şölenin tadını çıkardı.



BODRUM SEVDALIM HAYAT’A AKIN ETTİ

Bodrum’daki sanatseverler, Sevdalım Hayat’a büyük ilgi gösterdi. Biletleri kapalı gişe olan konserde dinleyiciler Antik Tiyatro’yu saatler öncesinden doldurdu. Zülfü Livaneli ve Sevdalım Hayat ekibini dinlemeye gelenler arasında birbirinden ünlü isimler de vardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Sıla Gençoğlu, Ali Sunal – Nazlı Kurbanzade, Deniz Çakır, Mahsun Kırmızıgül –Ece Binay, Nur Fettahoğlu, Kubat, Cem-Ümit Boyner, Yasemin Aloğlu, Ayşegül Dinçkök, Türkan Sabancı, Zeynep Çarmıklı, Ayşe Çavuşoğlu, Ayşe Boyner Livaneli’yi izlemeye gelenler arasındaydı.

SILA, SEVDALIM HAYAT EKİBİYLE DÜET YAPTI

Zülfü Livaneli’nin 50. Sanat Yılı albümünde de yer alan isimlerde biri olan Sıla da Bodrum’da Livaneli’yi dinlemeye gelenler arasındaydı. Konuklar arasında bulunan Sıla, ‘Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor’ şarkısında sahneye çıkarak Zülfü Livaneli ve Sevdalım Hayat ekibiyle düet yaptı. Livaneli, Sıla ve Sevdalım Hayat ekibi düetleriyle Antik Tiyatro’yu dolduran dinleyicilerden büyük tezahürat ve alkış aldı.

‘SEVDALIM HAYAT’ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN ANTİK TİYATRO’DA OLACAK

Antik Tiyatro’daki ilk gününde büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan, Rengim Gökmen ve orkestrasının her bir nota ile seyirciye muhteşem anlar yaşattığı Sevdalım Hayat, yoğun istek üzerine 5 ve 23 Ağustos’ta yeniden Bodrumlularla buluşacak.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109