ZÜLFÜ LİVANELİ İLE SEVDALIM HAYAT YENİDEN HARBİYE’DE

Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat ekibi Kerki Solfej in düzenlediği Harbiye Açıkhava konserlerinde yeniden seyircisiyle buluştu.

ZÜLFÜ LİVANELİ İLE SEVDALIM HAYAT YENİDEN HARBİYE’DE
 ZÜLFÜ LİVANELİ İLE SEVDALIM HAYAT YENİDEN HARBİYE’DE

Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat ekibi Kerki Solfej in düzenlediği Harbiye Açıkhava konserlerinde yeniden seyircisiyle buluştu. Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde Zülfü Livaneli’nin unutulmaz şarkıları yine hep bir ağızdan söylendi.


BUĞRA GÜLSOY'DAN İVANELİYE KİTAP SÜRPRİZİ


LİVANELİ BUĞRA GÜLSOY'U BAĞRINA BASTI

Konser öncesinde kulisinde oyuncu Buğra Gülsoy'u da ağırlayan büyük usta, başarılı oyuncuyla uzun uzun sohbet etti. Gülsoy'un kendisi için imzaladığı kitabını alırken duygusal anlar yaşadığı dikkatlerden kaçmayan Livaneli, ünlü oyuncuya sarılarak onu bağrına bastı.
Zülfü Livaneli’nin birbirinden güzel eserlerinin Teyfik Rodos, Görkem Ezgi Yıldırım ve Zeynep Halvaşi tarafından seslendirildiği gecede Livaneli’de birbirinden değerli anılarını seyirci ile paylaştı. Harbiye’yi tıklım tıklım dolduran binlerce kişi gece boyunca kimi zaman güldü kimi zaman da duygusal anlar yaşadı.
ALMANYA’DAN GELEN ALİ İNSAN HARBİYE’Yİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

GENÇ MÜZİSYENDEN LİVANELİ'Yİ DUYGULANDIRAN SÖZLER


Sosyal medyadaki sayfasında Zülfü Livaneli’nin eserlerini çalan ve seslendiren Almanya’daki genç müzisyen Ali İnsan da Livaneli’nin özel davetlisi olarak Harbiye’deydi. Zülfü Livaneli, konserin bir bölümünde 15 yaşındaki Ali İnsan’ı sahneye davet etti. Sahnede ‘Güneş Topla Benim İçin’i seslendiren Ali İnsan, Zülfü Livaneli’ye “Bugün beni burada çok mutlu ve onure ettiniz size çok teşekkür ediyorum. Sizin olağanüstü tüm eserlerinizi her zaman büyük bir coşku, sevgi, gurur ve saygıyla okuyacağıma söz veriyorum” diyerek teşekkür etti. Genç müzisyenin bu sözleri ve performansı Harbiye’deki seyircilerden büyük alkış alırken Livaneli'de gözyaşlarına hakim olamadı.


Rengim Gökmen’in yönettiği, gitarda Ferhat Livaneli, bağlamada Erdem Şimşek ve kanunda Serkan Halili’nin olduğu Livaneli Filarmoni Orkestrası eşliğinde Zülfü Livaneli şarkılarını seslendiren Teyfik Rodos, Zeynep Halvaşi ve Görkem Ezgi Yıldırım, Harbiye’de unutulmaz bir akşama imza attılar.


Öte yandan Livaneliyi dinlemeye gelenler arasında, Beşiktaş Beledie Başkanı Rıza Akpolat ve eşi, Mithat Erdem, Mustafa Taviloğlu gibi isimlerde yer aldı.


YENİDEN HARBİYE’DE SEYİRCİSİYLE BULUŞACAK

Zülfü Livaneli ve Sevdalım Hayat ekibi 13-14 Ekim’de yeniden Harbiye sahnesinde dinleyicisiyle buluşacak.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109