LEVENT YÜKSEL HARBİYE’Yİ SALLADI

Kerki Solfej’in düzenlediği Açıkhava Konserleri’nin önceki akşamki konuğu Levent Yüksel oldu.

LEVENT YÜKSEL HARBİYE’Yİ SALLADI
 LEVENT YÜKSEL HARBİYE’Yİ SALLADI
Kerki Solfej’in düzenlediği Açıkhava Konserleri’nin önceki akşamki konuğu Levent Yüksel oldu. Harbiye’yi dolduran binlerce kişi Levent Yüksel’in her şarkısını adeta bir marş gibi hep bir ağızdan söyledi.
HARBİYE’DE YER YERİNDE OYNADI

Harbiye’deki her konserinde sahne enerjisiyle büyük beğeni toplayan Levent Yüksel, yine geleneği bozmadı. ‘Ya Sonra’ şarkısı ile konserine başlayan başarılı sanatçı, ‘Ayrılmam’, ‘Kadınım’, ‘Medcezir’, ‘Tuana’, ‘Karaağaç’, ‘Bi Daha’, ‘Zalim’ gibi klasiklerinin yanı sıra üç yıl önce çıkardığı arabesk albümü ‘Hayatıma Dokunan Şarkılar’ dan seçtiği ‘Mutlu Ol Yeter’, ‘Kaderimin Oyunu’, ‘Yalnızım Dostlarım’ şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şarkılarıyla olduğu kadar Hakan Akkaya imzalı sahne kıyafetleriyle de dinleyicilerin beğenisini kazanan Levent Yüksel, yaklaşık üç saat kaldığı sahnede bir an olsun düşmeyen temposuyla sahnede adeta devleşti.

Dinleyicilerin konser boyunca her şarkısına hep bir ağızdan eşlik ettiği Levent Yüksel, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Levent Yüksel’in Kerki Solfej ile gerçekleştireceği Açıkhava konser takvimi

2 Ağustos 2019 Cuma Bodrum Antik Tiyatro

14 Ağustos 2019 Çarşamba Ayvalık Amfi Tiyatro

18 Ağustos 2019 Pazar Kuşadası Amfi Tiyatro

31 Ağustos 2019 Cuma Datça Amfi Tiyatro

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109