HÜRREM SULTAN İLK ÖDÜL HEYECANIYLA NASIL FRİKİK VERDİ

HÜRREM SULTAN İLK ÖDÜL HEYECANIYLA NASIL FRİKİK VERDİ

HÜRREM SULTAN İLK ÖDÜL HEYECANIYLA NASIL FRİKİK VERDİ
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem rolüyle bir anda şöhreti yakalayan güzel oyuncu Meryem Uzerli Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Tüketici Hakları Günü kutlamasının yapıldığı Haliç Kongre Merkezi’nde görüntülendi. Setarkasi.com’un haberine göre, güzel oyuncu Meryem Uzerli anlamlı gecede hem sunuculu yaptı hem de Almanca çeviri… Tüketici Hakları için düzenlenen gecede ilginç bir sürprizle de karşılaşan Hürrem Sultan adeta şaşkına döndü.

“AZ DAHA KALP KRİZİ GEÇİRECEKTİM”

Gecede birçok ödül verildi ve bir tanesi de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüydü. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolüyle gönüllerde taht kuran Uzerli ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Sahnede neye uğradığını şaşıran Meryem Uzerli bozuk Türkçesiyle kekelemeye başladı. “Bu ödül gerçekten benim mi, şaka yapıyor olmalısınız. Kalp krizi geçireceğim şimdi” sözleriyle seyircileri de şoke eden güzel oyuncu sempatik tavırlarıyla da ilgi odağı oldu. Altığı ödülün ardından kendisine yöneltilen sorulara da yanıt veren güzel oyuncu, Türkçesini ilerletmek için çok çara sarf ettiğini ve Muhteşem Yüzyıl dizisinin haricinde herhangi bir projede yer almayı henüz düşünmediğini dile getirdi.

HEYECANDAN KONUŞAMADI, SONRA FRİKİK VERDİ!

Ödülünü kucaklayarak aracına binen Uzerli “Neler oluyor böyle burada, elimdeki şey de ne? (En İyi Kadın Oyuncu ödülü) Çok şaşkınım, neredeyse heyecandan kalp krizi geçirdim diyebilirim” sözlerinden hemen sonra aracına binerken frikik vermeyi de ihmal etmedi. Daha sonra şoförüyle birlikte kaldığı Cevahir Otel’in yolunu tuttu. (Setarkasi.com)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER