Erkekler kadın sanıp yemeğe davet ediyor

Erkekler kadın sanıp yemeğe davet ediyor

Erkekler kadın sanıp yemeğe davet ediyor
Erkekler kadın sanıp yemeğe davet ediyor"

Kadınları kıskandıran bir güzelliğe sahip olan androjen model Andrej Pejic, “Erkekler yemeğe davet ediyor. Erkek olduğumu öğrenince büyük şok yaşıyorlar” diyor

MODA dünyası onu konuşuyor... Her tasarımcı kreasyonlarını onun taşımasını istiyor. Kadınsı yüz hatları, dolgun dudakları ve kusursuz fiziğiyle seksi bir elbiseyi kadınlardan daha iyi taşıyor. Erkek defilelerinde ise maskülen duruşuyla şaşırtıyor. 19 yaşındaki Sırp asıllı Andrej Pejic androjen görüntüsü sayesinde hem erkek kıyafetlerini hem de kadın kıyafetlerini tanıtabiliyor. 17 yaşında McDonald’s’ta çalışırken keşfedildiğini söyleyen Pejic kadın giysilerinin daha büyüleyici olduğunu söylüyor.

HUKUKÇU OLACAK
Pejic “İki cinsiyetin sırlarını çözdüm, ikisinden farklı olmak istedim” diyor. Marc Jacobs’un yeni yüzü olan Pejic ekonomi veya hukuk eğitimi almak istiyor. Ünlü model androjen görüntüsü yüzünden kimi zaman yanlış anlaşıldığını da söylüyor. Pejic “Erkekler, kadın olduğumu zannediyor. Yemeğe çıkmak istiyor. Erkek olduğumu öğreninci özür diliyorlar” diyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER