Altın Petek'i kazandı, tepkisi şaşırttı

Altın Petek’in dün yayınlanan bölümünde tam anlamıyla sloganına yakışır bir an yaşandı.

Altın Petek'i kazandı, tepkisi şaşırttı
 Altın Petek'i kazandı, tepkisi şaşırttı
TRT 1’de “yarışmacılarının soru adedini ve ödül miktarını kendilerinin belirlediği yarışma” sloganıyla ekranlara gelen Altın Petek’in dün yayınlanan bölümünde tam anlamıyla sloganına yakışır bir an yaşandı.

Yarışmacı, soru sayısını ve Altın Petek’e giden yolunu biraz kısa tutarak 30 bin liralık büyük ödül için Altın Petek’te yarışmaya hak kazandı. Bu soruya da doğru cevap vererek 30 bin lira kazanan yarışmacının “kamera şakası değil di mi?” tepkisi ise stüdyoda gülüşmelere neden oldu.


ALTIN PETEK SORUSUNU BİLDİ

Siyaset ve Kamu Yönetimi öğrencisi Emrenur Güven, en kısa yolu tercih ederek çok görmek istediği Altın Petek’e tüm soruları bilerek ulaştı ve karşısına hayli ilginç bir Altın Petek sorusu çıktı;

“5 yaşındaki bir çocuğun zekâsına sahip, 100'den fazla kelime bilen ve dünyanın en akıllı papağanlarından bir olan Alex'in ölmeden önce söylediği son sözler nelerdir?” sorusunun şıkları ise şöyleydi:

a. İyi olacaksın, görüşürüz
b. Balıklar için teşekkürler
c. Son bir çekirdek daha
d. Müziğin sesini aç

Emrenur Güven, “İyi olacaksın, görüşürüz” seçeneğini seçerek Altın Petek’i kazanan yarışmacılar arasına katılan son yarışmacı oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109