UFO nöbeti tutuyor 10 yıldır Uzay bilimleri adına profesyonel olarak çalışan 27 yaşındaki Semra Cezlan, Türkiye'de ufo araştırması yapan 2 kadından biri.

UFO nöbeti tutuyor 10 yıldır Uzay bilimleri adına profesyonel olarak çalışan 27 yaşındaki Semra Cezlan, Türkiye'de ufo araştırması yapan 2 kadından biri.

UFO nöbeti tutuyor 10 yıldır Uzay bilimleri adına profesyonel olarak çalışan 27 yaşındaki Semra Cezlan, Türkiye'de ufo araştırması yapan 2 kadından biri.
UFO nöbeti tutuyor
10 yıldır Uzay bilimleri adına profesyonel olarak çalışan 27 yaşındaki Semra Cezlan, Türkiye'de ufo araştırması yapan 2 kadından biri.

Cezlan, varlığıyla yokluğu tartışma konusu olan Van Gölü canavarının aslında uzaylılar olabileceğini iddia etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Van'da tüm enerji kaynaklarını güneşten alacak bir ufo müzesi kurmayı da düşünen Cezlan, yakında Van Gölü kıyısına kamp kurup, gözlem yapacak. Cezlan "Sadece ben değil, dünyanın birçok yerinden Van Gölü'nde uzaylıların üssü olduğunu söyleyen insanlar var. Çok sayıda kişi, Van Gölü içinde çeşitli cisimler gördü. Van'da gözlem yapanlar bizi arıyorlar. Ailesiyle piknik yaparken gölde cisim görenler, akşamın bir vakti farklı bir cisim görüp, polisi çağıranlar oldu. Buda bu iddiayı doğruluyor" diye konuştu.

UZAYLILARI GÖRENLER TRAVMA YAŞIYOR

Merkezi İstanbul'da bulunan Orion Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi kurucularından Vanlı evli bir çocuk annesi İnşaat Mühendisi Semra Cezlan, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Yıllırdır gizemini koruyan Van Gölü canavarının aslında bir uzaylı olabileceğini ileri süren Cezlan, bu iddiasını ise gözlem yapan ve canavar gördüğünü iddia eden insanlara dayandırıyor. Cezlan, yaklaşık bin üyesi bulunan Orion Uzay Bilimleri merkezini hem yurt içinden hemde yurt dışından birçok kişinin arayıp kendilerinden yardım istediğini, görüntü ve fotoğrafları paylaştığını söyledi. Semra Cezlan, kendisininde küçük yaşlardan itibaren ufo gözlemi yaptığını ardındanda merakla bu işi araştırdığını söyledi. Yaklaşık 10 yıldır profesyonel olarak uzay bilimleri adına çalışan Cezlan, uzaylılar tarafından kaçırılan insanların da olduğunu ve bu insanların travma yaşadığına dikkat çekti. Cezlan, "Biz birebir insanların derdini dinliyoruz. Neler yaşadıklarını öğreniyoruz. Çünkü travma yaşayan insanlarımız var. Ufo bir anda insanın karşısına çıkıyor. Bu insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Bu insanları onlarla aynı şeyleri paylaşmış insanlarla görüştürüyorum. Aynı deneyimleri yaşayan insanlarla görüştükleri zaman onlarda da bir rahatlama oluyor. Çünkü bu insanlar gördükleri zaman acaba ben delirdim mi? Veya neden ben gördüm diye bunalımlara giriyorlar. Bunun böyle olmadığını söylüyorum. Kendileri gibi yüzlerce insan olduğunu söylüyorum. Daha sonra başlarına ne gelebileceğini anlatıyorum ki olabileceklerde travma yaşamasınlar" diye konuştu.

UZAYLILAR VAN GÖLÜ'NE ÜS KURDU

Yıllardır adından söz ettiren fakat yapılan tüm araştırmalara rağmen izine bir türlü rastlanmayan Van Gölü Canavarı ile ilgili de yeni iddialar ortaya atan Cezlan, uzaylıların Van Gölü'nde bir üs kurduğunu iddia etti. Cezlan, "Uçan cisimlere ufo, yüzen cisimlere de uso diyoruz. Aslında aynı varlıklar aynı uzay gemileri ve aynı yerden geliyorlar. Havada yaşayıp suda üsler kurabiliyorlar. Sadece ben değil dünyanın birçok yerinden Van Gölü'nde uzaylıların üssü olduğunu söyleyen iddia eden insanlar var. Van Gölü çevresinde farklı cisimler gören insanların sayısı arttı. Van'da gözlem yapanlar arıyorlar, ailesiyle piknik yaparken görenler, akşamın bir vakti farklı bir cisim görüp polisi çağıranlar oldu. Van Gölü Canavarını tarif eden insanlar sadece sırtını tarif ediyorlar. Ve suya giriş şeklini. Bizim gözlemlerimize göre ufoların araçlarıda bu tarif edilen gibi suya dalıyor. Buda bizim iddiamızı doğrular nitelikte" dedi.

VAN'DA UFO MÜZESİ

İddialar üzerine Van'da göl kenarına kamp kurup araştırmalar yapacağını belirten Cezlan, "Van'da yakın zamanda kamp kurup gözlem yapacağız. Van'da da uzaylılar ile ilgili hikayesi olanlar var. Bu insanları da alıp gece gündüz demeden gözlem yapacağız. Bunu sadece Van'da değil Bursa, Zonguldak-Ereğli'de yapacağız. Biliyorsunuz Bursa Türkiye'de ufoların en çok görüldüğü yerlerden biri. Ayrıca Van'da ufo müzesi kurmayı düşünüyoruz. Ufo müzesi Türkiye'nin 3-4 ilinde var. Bunlar bizim derneğimize ait ufo müzeleri değil. Biz dernek olarak ilk olarak Van'da böyle bir müze açmayı istiyoruz. Şuanda proje aşamasında. Bu müze tüm enerji kaynaklarını güneşten alacak. Buda dünyada ilk olacak" dedi.

DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER