Ilgaz Dernekler Birliği Köy Dernek Başkanları ile Kahvaltıda buluştu

Ilgaz Dernekler Birliği Yönetimi, Dernek Başkanları ile Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Ilgaz Dernekler Birliği  Köy Dernek Başkanları ile Kahvaltıda buluştu
 Ilgaz Dernekler Birliği  Köy Dernek Başkanları ile Kahvaltıda buluştu

Ilgaz Dernekler Birliği Yönetimi, Dernek Başkanları ile  Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Ilgaz Dernekler Birliği Yönetimi, 07.02.2016 tarihinde Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Kahvaltıya mevcut köy dernek başkanları ve son 7 yılda köylerinde dernek başkanlığı yapmış hemşerilerimiz katıldı. Toplantıda Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurul tartışılıp dernek başkanları ile fikir alışverişi yapıldı. Dernekler Birliği Başkanı Mehmet ALTINTOP, gelecek kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklarken, aday olmak isteyen hemşerilerimizin çalışmalara başlaması gerektiğini duyurdu.

Geleneksel Ilgaz Dağı Kış Gezisinin bu yıl, 4-5-6 Mart Tarihleri arasında düzenleneceğini duyuran başkan Mehmet ALTINTOP, dernek başkanlarından kış gezisini köylülerine duyurmalarını rica etti.

Daha sonra konuşma yapan ÇANDEF Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ, 28.02.2016 tarihinde yapılacak olan ÇANDEF’in olağan kongresinde yeniden aday olacağını ve Ilgaz’lı hemşerilerinin desteğini beklediğini belirtti.

Ardından toplantı, karşılıklı sohbet ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER