Ataşehir'de banka soygunu

Ataşehir'de banka soygunu

Ataşehir'de  banka soygunu
Ataşehir'de  banka soygunu

Ataşehir'de kuru sıkı tabancayla ve hasta maskesiyle bir bankaya giren zanlı 10 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Olay sırasında bankada bulunan personel ve müşteriler büyük panik yaşadı. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.
 

Olay saat 14.00 sıralarında Küçükbakkalköy Kayışdağı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde bulunan Vakıfbank şubesinde hasta maskesi takan ve elinde kuru sıkı tabanca bulunan bir kişi tarafından soyuldu. Zanlı bankanın güvenlik görevlisinin başına kuru sıkı tabancayı dayadıktan sonra kasadaki paraların verilmesini istedi. Bu sırada bankada büyük panik yaşandı. Sıra bekleyen müşteriler bankanın alt katına inerek kendilerini başka bir odaya kilitledi. Bankada yaşanan kargaşa sırasında zanlı 10 bin lirayı banka personelinden aldıktan sonra bir otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay sırasında bankada bulunan müşteriler yaşanan soygun girişimini şöyle anlattı: "İçeriye bir kişinin girdiğini gördük, elinde silahı vardı, güvenlik görevlisinin başına dayayarak paraları istedi, büyük bir korku yaşadık, hemen merdivenlerden aşağı inerek kendimizi başka bir yere kilitledik, yaklaşık 15 dakika sonra polis geldi."

Olayın duyulmasının ardından banka şubesine çok sayıda polis geldi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polisler parmak izi incelemesi yaptı. Banka personelinin ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER