KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI, İSTANBUL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ’Nİ DUBAİ’DE KIVANÇ TATLITUĞ İLE TANITTI.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI, İSTANBUL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ’Nİ DUBAİ’DE KIVANÇ TATLITUĞ İLE TANITTI.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI, İSTANBUL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ’Nİ DUBAİ’DE KIVANÇ TATLITUĞ İLE TANITTI.
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI, İSTANBUL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ’Nİ DUBAİ’DE KIVANÇ TATLITUĞ İLE TANITTI.

 Kıvanç Tatlıtuğ’un katıldığı basın toplantısı ve resepsiyon çok büyük ilgi gördü. Katıldığı canlı yayın esnasında hem kanalın televizyonları hem de Twitter ve Facebook sayfaları kilitlendi.

18 Mart-26 Nisan arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Alışveriş Festivali’nin (İstanbul ShoppingFest) tanıtım faaliyetleri başladı. İstanbul bu festival ile alışverişin başkenti olmaya hazırlanırken yurt dışı reklam ve halkla ilişkiler faaliyetleri ile festivalin duyurusu tüm dünyada yapılıyor. Festivalin yurt dışı tanıtımını üstelenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un katılımı ile Dubai’de bir tanıtım faaliyeti düzenledi.

KIVANÇ TATLITUĞ BÖLGENİN EN ÖNEMLİ TELEVİZYON KANALINDA…

Tüm Arap dünyasının ilgi ile izlediği MBC televizyonunda yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu ve Gümüş dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, yine MBC kanalında katıldığı programda büyük ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan tanıtım programı kapsamında Kıvanç Tatlıtuğ ilk olarak, bölgenin en önemli televizyon kanallarından olan ve pek çok Türk dizisinin yayınlandığı MBC kanalında tüm Körfez ülkelerinde izlenen “Good Morning Arabs” adlı programa canlı yayın konuğu olarak katıldı. Canlı yayında İstanbul Alışveriş Festivaline ilişkin bilgiler veren Kıvanç Tatlıtuğ, festivalin resmi internet sitesini (//www.istshopfest.com) ve festivalin sosyal paylaşım sitelerinin adreslerini  (twitter.com/istshpofest ve facebook.com/istshpofest) izleyici ile paylaştı. Canlı yayın sonrası, festivale ait sosyal ağların sayfalarında yoğunluk nedeni ile kilitlenme yaşandı.

KIVANÇ TATLITUĞ, ARAP GAZETECİLERE İSTANBUL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ’Nİ ANLATTI.

Program kapsamında aynı gün Dubai’de bir basın toplantısı ve resepsiyon düzenlendi. İstanbul Alışveriş Festivali’ne ilişkin bir sunumun yapıldığı basın toplantısında Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte İstanbul Alışveriş Festivali Genel Müdürü Ahmet Özşahin ve Dubai Kültür ve Tanıtma Ataşesi Sedat Gönüllüoğlu da hazır bulundular. Üst düzey davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen resepsiyon sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ bazı basın kuruluşlarına özel röportajlar verdi.

KIVANÇ TATLITUĞ’UN KATILDIĞI TANITIMLAR SÜRECEK.

Yurt dışında büyük ilgi gören ve Türkiye’nin tanıtımı için önemli bir fırsat olan televizyon dizilerinin en tanınmış yıldızlarından Kıvanç Tatlıtuğ, Kültür ve Turizm Bakanlığının İstanbul Alışveriş Festivali’ni tanıtmak amacıyla düzenlediği başka programlarda da yer alacak. Bu amaçla Şam, Kuveyt ve Azerbaycan’da da Tatlıtuğ’un katılacağı tanıtım çalışmalarının hazırlıkları sürdürülüyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER