KEMANIN YENİ DİVASI” BURCU GÖKER

KEMANIN YENİ DİVASI” BURCU GÖKER

KEMANIN YENİ DİVASI” BURCU GÖKER
KEMANIN YENİ DİVASI” BURCU GÖKER, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞININ DESTEĞİYLE CARNEGİE HALL'DE KONSER VERECEK

Kemanın Yeni Divası” olarak nitelendirilen Türk keman sanatçısı Burcu Göker, Amerikalı piyanist Eric Jenkins ile dünyanın en prestijli konser salonu Carnegie Hall’de konser verecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, New York konserinin ardından Burcu Göker ve Amerikalı Piyanist Eric Jenkins’i, ülkemizdeki klasik müzik tutkunları ile buluşturacak.
Florida State University tarafından Eylül ayında Amerika’da düzenlenen yarışma sonucu seçilen Türk keman sanatçısı Burcu Göker, Amerikalı piyanist Eric Jenkins ile birlikte, New York’ta bulunan dünyanın en prestijli konser salonu Carnegie Hall’de konser verecek.

Göker ve Jenkins, 2 Mayıs’ta gerçekleştirecekleri konserde, ünlü bestecilerin keman ve piyano için bestelenmiş yapıtlarından oluşan, sürpriz bir repertuarla klasik müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Carnegie Hall’deki konserin hemen ardından Türkiye'ye gelecek olan ikili, 9 Mayıs tarihinden itibaren, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde beş il ve Girne’yi kapsayan geniş bir turneye çıkarak ülkemizdeki klasik müzik tutkunları ile buluşacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER