ANKARA DÖRDÜNCÜ YILDA DA HAYALLERİYLE OYNUYOR

ANKARA DÖRDÜNCÜ YILDA DA HAYALLERİYLE OYNUYOR

ANKARA DÖRDÜNCÜ YILDA DA HAYALLERİYLE OYNUYOR
Hayallerimle Oynuyorum 4” Oyuncak ve Kukla Tasarım Yarışması’nda  finale kalan 202 proje 19-20 Nisan tarihlerinde sergilendi.

“Hayallerimle Oynuyorum 4” Kukla ve Oyuncak Yarışması’nda öğrencilerin hayallerinin ürünü olan kukla ve oyuncaklar, zengin kukla gösterileriyle 19 Nisan’da AnkaMall AVM’de sergilendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Mahmut Evkuran ile Yenimahalle Kaymakamı Meftun Dallı’nın katıldığı sergide kum sanatı ressamları Veysel Çelikdemir ve Ramazan Yumrutepe “İstanbul’u İzliyorum” konulu canlı performanslarıyla Ankaralılarla buluştu.

20 Nisan’da ise, birbirinden güzel projelerden öne çıkan toplam 18 proje sahibi danışman öğretmen ve öğrenciler ödüllendirildi. Bu yıl ayrıca Türk Kültürünü yansıtan 18 projeye Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından destek ödülü verildi.

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ankara’daki ilköğretim ve ortaöğretim okulları öğrencileri için bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Hayallerimle Oynuyorum 4” Kukla ve Oyuncak Tasarım Yarışması’nda 1085 projeden finale kalan 202 proje belirlendi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER