VARTAŞ Sokak İftarında Yenisahra Projesini Tanıttı

Yenisahra Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları yapan Vartaş Yapı Yenisahra'da düzenlenen bin 500 kişilik sokak iftarında Yenisahra projesini tanıttı.

 VARTAŞ Sokak İftarında Yenisahra Projesini Tanıttı
 VARTAŞ Sokak İftarında Yenisahra Projesini Tanıttı

Yenisahra Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları yapan Vartaş Yapı düzenlenen sokak iftarında Yenisahra projesini tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yenisahra Mahallesi Barbaros Caddesi’nde projesine imza verenler, proje alanında hak sahipleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplu iftar programında, sinevizyon gösterileri beraberinde ilgililerin verdiği bilgiler ile Yenisahra projesi’nin tanıtımı yapıldı.

Yensahra’daki sokak iftarına katılan Vartaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Baratav, Yenisahra projesinde önemli mesafe kat edildiğini söyleyerek; “Yenisahra proje çalışmamızda önemli mesafe aldık. Yenisahra’da güzel şeyler olacak. Birazdan arkadaşlarımız projeyi tanıtacaklar. Yenishra’da uygulayacağımız proje ile ilgili ayrıntılı açıklama yapacaklar. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı da milletimize hayırlı olsun. Ramazan ayının memleketimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını, birlik ve bütünlüğümüzün bozulmamasını diliyorum” dedi.

Kuran okunduktan sonra iftar yapan Yenisahralılar, Vartaş Yapı yetkililerin "Yenisahra Güzel Sahra Olacak" sloganıyla tanıtımını yaptıkları projeleri hakkında verdiği bilgileri ve yapılan açıklamaları ilgi ile izlediler.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER