Fikirtepe'ye bin 100 konutluk ''Yenitepe''

Fikrtepede Nuhoğlu İnşat Daire Satışlarına Başladı.. Fikirtepe'ye bin 100 konutluk ''Yenitepe''

Fikirtepe'ye bin 100 konutluk ''Yenitepe''
Fikirtepe'ye bin 100 konutluk ''Yenitepe''

Fikrtepede Nuhoğlu İnşat Daire  Satışlarına  Başladı..  Fikirtepe'ye bin 100 konutluk ''Yenitepe''

Fikirtepe'de yapılacak 'Yenitepe Kadıköy'ün ön satışları başladı. Ali Nuhoğlu, 4 bin 400 lira olan metrekare fiyatının kısa sürede 6 bin dolara çıkacağını söyledi

Fikirtepe'de yapılacak 'Yenitepe Kadıköy'ün ön satışları başladı. Ali Nuhoğlu, 4 bin 400 lira olan metrekare fiyatının kısa sürede 6 bin dolara çıkacağını söyledi.

Kadıköy Fikirtepe'de Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından yapılacak bin 100 konutluk 'Yenitepe Kadıköy' projesinin ön satışlarına başlandı. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe'nin 1800'lü yıllarda fikir üretilen bir merkez olduğunu ve dönüşümle birlikte eski kimliğine kavuşacağını belirtti. Nuhoğlu, "5 yıl içinde 1.5 milyon metrekarelik alanda 50 bin konut yer alacak. Yenitepe Kadıköy'de ise bin 100 daireyi 4 bin 400 TL'den ön satışa çıkardık. Kısa sürede metrekare fiyatlarının 6 bin dolara ulaşacağını öngörüyoruz" diye konuştu.

TABANLIOĞLU TASARLADI
Tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık'ın imzasını taşıyan projede, 21 katlı 4 blokta, büyüklükleri 61-302 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor. Tabanlıoğlu Mimarlık ortaklarından Murat Tabanlıoğlu, "Proje Kadıköy'ün uzantısı olarak çevresindeki yeni gelişmelere öncülük edecek çağdaş bir yaşam alanı sunuyor" dedi.

SOKAK YAŞAMINI YANSITACAK
Murat Tabanlıoğlu, projede her bir konut birimine geniş açı ve yüksek katlara kesintisiz manzara imkânı kazandırdıklarını söyledi. Tabanlıoğlu, "İstanbul'un geleneği olan semtlerinde olduğu gibi, sokak yaşamını ve buradaki canlılığı projenin bir parçası olarak değerlendirdik. İki komşu ada arasında yeşil alanın sürekliliğini sağlayarak birbiriyle bütünleştirdik. Doğal bir rekreasyon ve gezi alanı oluşturduk" şeklinde konuştu.

Kaynak : Fikirtepe TV

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER