ADALET YÜRÜYÜŞÜ KARTAL’DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününde Kartal'da

ADALET YÜRÜYÜŞÜ KARTAL’DA
ADALET YÜRÜYÜŞÜ KARTAL’DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününde Kartal'da binlerce Kartallı ile adalet ve özgürlük için büyük mücadeleler vermiş, geçmişe ışık tutan Mahatma Gandhi, Romen Diyojen ve kendi fotoğrafının üzerinde bulunduğu dev adalet yolcuları pankartı, özgürlüğe uçurulan 10 bin balon ve bando takımı gösterisiyle karşılandı. Burada 5 ayrı noktada 12 cansız manken, 'üç maymun'u ,"Themis Heykeli"ni canlandırdı.
Günün ilk etabına Tuzla'dan başlayan CHP Genel Başkanı, Kemal Kılıçdaroğlu, Pendik sahilde ilk etabı tamamlayıp kısa bir mola verdi. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz, milletvekilleri, partililer ve yüzbinlerce vatandaşla birlikte günün ikinci etap yürüyüşüne başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 3 kilometre daha yürüyüp Kartal'a ulaştı.
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU VE ADALET KORTEJİNİ KARTAL’A GİRİŞTE BAŞKAN ALTINOK ÖZ KARŞILADI
Adalet Yürüyüşü’nün 9. gününde Bolu yakınlarında korteje dâhil olan, büyük bir azim ve kararlılıkla İstanbul’a kadar yürüyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Adalet yürüyüşçülerini Kartal’da eşi Feray Öz ve yüzbinlerce vatandaş ile birlikte karşıladı. Kartal girişinde 10 bin kırmızı-beyaz balon gökyüzüne salındı. Sahil yolunda toplanan vatandaşlar, “hak, hukuk, adalet sloganlarıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER