KADIKÖY’DE ÇOCUKLAR İÇİN BİR YILDIZ PARLAYACAK…

KADIKÖY’DE ÇOCUKLAR İÇİN BİR YILDIZ PARLAYACAK…

KADIKÖY’DE ÇOCUKLAR İÇİN BİR YILDIZ PARLAYACAK…
UNICEF Türkiye işbirliğinde “Çocukların Geleceği Parlasın” sloganıyla İstanbul sokaklarını bir yıldız geçidine dönüştürecek “Stars of İstanbul”  projesinin ilk etkinliği Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün ev sahipliğinde ve çocukların sevdiği oyuncu Evrim Akın’ın katılımıyla 20 Nisan 2011 tarihinde saat 11.00’de Kadıköy Belediyesi Başkanlık Binasında gerçekleşecek.

Stars of İstanbul projesinin yıldızlarından ilkini, 20 Nisan 2011 tarihinde Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikte Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi resim öğrencileri boyayacak. Çocukların çok sevdiği oyuncu Evrim Akın da etkinliğe renk katacak.

Kadıköylü çocuklar boyadıkları yıldızla, 81 ilde hiç okula başlamamış ya da çeşitli nedenlerle okulu terk etmek zorunda kalmış 10- 14 yaş arası on binlerce kız ve erkek çocuğun temel eğitim alabilmeleri için destek verecek. Çocukların hayal gücünün bir eseri olacak “Kadıköy’ün yıldızı” 23 Nisan tarihinde Göztepe Özgürlük Parkı’nda, Eylül ayından itibaren ise Bağdat Caddesi’nde sergilenecek.

Stars of İstanbul Projesi Hakkında;

UNICEF Türkiye yararına, Türkiye’nin en büyük çok amaçlı açık hava sanat etkinliği olarak İstanbul’da doğup dünyayı saracak ve 1 Eylül- 30 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘Stars of İstanbul – İstanbul’un Yıldızları’ sosyal sorumluluk projesi, Birleşmiş Milletler ile UNICEF'in “2015’e kadar Temel Eğitimsiz Çocuk Kalmasın” hedefine öncülük edecek. İstanbul’un en önemli noktalarını renkli, sevimli yıldızlar ile donatacak olan sergiden elde edilecek gelir ile çocukların geleceği parlayacak. Her yıldız, 100 çocuğun eğitimine destek sağlayacak.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi www.starsofistanbul.com adresinden alınabilir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER