KADIKÖY DE GÜL FİDANI DAĞITIMI BAŞLIYOR KADIKÖY’E 20 BİN GÜL, 120 BİN LALE

KADIKÖY DE GÜL FİDANI DAĞITIMI BAŞLIYOR KADIKÖY’E 20 BİN GÜL, 120 BİN LALE

KADIKÖY DE GÜL FİDANI DAĞITIMI BAŞLIYOR  KADIKÖY’E 20 BİN GÜL, 120 BİN LALE
Kadıköy Belediyesi’nin daha “yeşil ve çiçekli bir Kadıköy” için  her yıl geleneksel olarak düzenlediği gül dağıtımı organisazyonu  bu yıl 9 Nisan da başlıyor. Dağıtım kampanyası süresince Kadıköylülere, bahçe ve balkonlarına dikmeleri için 20 bin adet gül fidanı ücretsiz dağıtılacak. Kış aylarında dikilen 120 bin lale de Kadıköy’de renk cümbüşü yaşatacak.

İlk kez 11 yıl önce başlayan ve her yıl ağaç, gül ve saksı çiçeği dağıtarak kampanyayı sürdüren Kadıköy Belediyesi’nin Gül Dağımıt Kampanyası’nın ilk dağıtımı 9 Nisan da açılışı yapılacak olan Merdivenköy’deki Eylül Parkı’nda yapılacak.  Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün  dağıtacağı gülleri Kadıköylülerin, bahçelerine ve balkonlarına dikmeleri istenecek.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköylülerin doğaya ve çevreye çok büyük önem verdiğini, park ve bahçelerdeki ağaç ve çiçekleri büyük bir özenle koruyup sevdiklerini söyleyerek, “Kadıköylüler bizden sürekli park, çiçek, ağaç talebinde bulunuyor. Bu yıl sayısı 100’ü geçen parklarımıza 3 yeni park eklerken, dağıtacağımız gül  fidanı sayısını 20 bine çıkardık. Ayrıca ekiplerimiz 120 bin lale soğanı, 400 bin mevsim çiçeği diktiler. Birkaç gün içinde baharın da etkisiyle daha renkli, yeşil bir Kadıköy de yaşayacağız. Hemşehrilerimizden gül dağıtım noktalarına gelip, gülleri almalarını, bahçe ve balkonlarına dikmelerini istiyoruz” dedi,


Kadıköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün organize ettiği Gül Dağıtım Programı Şöyle:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER