DEĞİRMEN SOKAĞIN TRAFİĞİNE SİHİRLİ DOKUNUŞ

DEĞİRMEN SOKAĞIN TRAFİĞİNE SİHİRLİ DOKUNUŞ

DEĞİRMEN SOKAĞIN TRAFİĞİNE SİHİRLİ DOKUNUŞ
DEĞİRMEN SOKAĞIN TRAFİĞİNE SİHİRLİ DOKUNUŞ

Kozyatağı Değirmen Sokağın,  herkesi bezdiren trafik çilesi Kadıköy Belediyesi’nin sihirli dokunuşuyla sona erdi.  Daha önce çift yönlü olan ve sokağın her iki yanına park eden araçlarla içinden çıkılmaz hale dönen trafik Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün basit bir çalışmasıyla çözüldü. Ekipler Değirmen Sokağa adeta sihirli bir çubukla dokunurcasına bir haftada sorunu çözdüler.

Sadece Değirmen Sokak sakinlerinin değil, çevre sokaklar ve bu sokağı kullanmak zorunda kalan herkesin en büyük şikâyet kaynağı olan trafik çilesi nihayet çözüldü. Sadece mesai çıkış saatlerinde değil, günün her saati yoğun olan ve kilitlenen trafiği yeniden disipline ettiklerini kaydeden Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Aslan, şunları söyledi:

“Değirmen Sokakta trafik çift yöndü ama bunu belirten herhangi bir trafik düzenleme işareti yoktu. Özellikle İbrahim Öktem İlkokulu’nun dağılış saatlerinde servis araçlarının da çift yönlü girmesiyle trafik kesmekes haline geliyor, yol saatlerce tıkanıyordu.  Ekiplerimizle sokağa girdik, trafiği disipline etmek için gidiş-dönüş olarak trafiği ortadan refüj bordürü ile bölerek araç parkını engelledik. Yolun müsait olan yerlerine araç parklama alanları ve cepler yaparak sokağın tamamında parklanmayı engelledik. Yaya ve engellilerin yürüyeceği kaldırımlar yaptık. Yaptığımız 1 haftalık basit bir çalışmayla buradaki trafik sorunun çözdük. Vatandaşlarımız da bu durumdan son derece memnun.”

ataşehirweb

.  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109