SAHRAYICEDİT MAHALLESİ' NDE İKİNCİ ASM AÇILDI

Sahrayıcedit Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği Aile Sağlığı Merkezinin Açılış yapıldı.

SAHRAYICEDİT MAHALLESİ' NDE İKİNCİ ASM AÇILDI
 SAHRAYICEDİT MAHALLESİ' NDE İKİNCİ ASM AÇILDI

Sahrayıcedit Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği Aile Sağlığı Merkezinin Açılış yapıldı.

Sahrayıcedit Mahallesi sakinleri uzun bir süredir Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ihtiyacı bulunduğunu ve bu nedenle mağduriyet yaşadıklarını ifade etmekteydi.


Mahallede bulunan bir ASM'nin ihtiyacı karşılamakta yetersiz kaldığı, mahallede Atatürk Caddesi ve İnönü Caddesi çevresinde ASM bulunmadığı, en yakın ASM'nin yürüme mesafesinde uzak olduğu, ulaşım için toplu taşıma bulunmadığından taksi veya özel araçla gidilebildiği gibi sıkıntılar nedeniyle vatandaşların şikayet ettiği bilinmekte idi.

Sahrayıcedit Mahalle Muhtarı ve Sahrayıcedit Mahalle Meclisi'nin birlikte yürüttüğü çalışma, görüşmeler sonucunda taleplerin yetkililere iletilmesi, takibi ile 34 Nolu ASM'nin mahallede açılması sağlanmıştır.

Muhtar Seval ÖZKAN ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek tüm yetkililere teşekkürlerini iletmiştir.


ASM de hizmet veren doktorlar da Leyla Merda Ekmen AYKUT, Hasan ÜNAL, Ahmet KARAMAN da mahalleye hizmet edecek olmaktan mahallenin ihtiyacını karşılamış olmaktan memnun olduklarını belirttiler..

34 Nolu ASM nin açılışına Mahalle Muhtarı, azalar ve doktorların yanı sıra Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn Rahmi Yüce , AKP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz ile İyi Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Emre Kınay ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.


Muhtar Seval Özkan çalışmalarda tam destek veren azalarına, Mahalle Meclisine, mahalle sakinlerine ve başta Kadıköy Kaymakamı ve İlçe Sağlık Müdürü olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere, destek için Kadıköy Belediyesine ve doktorlara teşekkürlerini iletti. Ayrıca Muhtar Seval Özkan açılışa katılım sağlayan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı, başkan adayları, partililer ve mahalle sakinlerine de teşekkür etti.

Mahalle sakinleri mağduriyetin giderilmesi nedeniyle duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini dile getirirken doktorlar da Sahrayıcedit'e hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını söylediler.

Adres: Sahrayıcedit 34 nolu ASM, Bahçeli Sokak No:, 8/2 Kat:1 Tel: 302 00 38

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 13:38

İsa Kırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Candaş Okay
Candaş Okay - 3 yıl Önce

Sayın ilgili,
Feritbey Sokak'da ikamet etmekteyim ve bağlı olduğum Aile Sağlık Merkezi Tüccarbaşı ASM dır.Evime daha yakın olan Kadıköy 34 no.lu merkeziniz faaliyete geçtiğine göre nakil yapabilir miyim ? Prosedür nedir ?
Tel:532 690 7016
e-mail: [email protected]
Teşekkürler,
Candaş Okay

SIRADAKİ HABER