MUSTAFA BALBAY KADIKÖY’DE

CHP İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay, 1 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de Kadıköylüler ile “Özgürlükte” buluşuyor.

MUSTAFA BALBAY KADIKÖY’DE
MUSTAFA BALBAY KADIKÖY’DE
                              
TUNCAY ÖZKAN’IN KİTABINI BALBAY VE GAZETECİLER İMZALIYOR

CHP İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay, 1 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’de Kadıköylüler ile   “Özgürlükte” buluşuyor.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde, tutuklu gazeteci Tuncay Özkan için düzenlenen  “Özgürlükte Buluşalım” etkinliğinin konuşmacısı olan CHP İzmir Milletvekili gazeteci Mustafa Balbay,    son siyasi gelişmeleri değerlendirecek.  Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün ev sahipliğindeki etkinliğin açılışı Başkan Öztürk’ün konuşmasıyla başlayacak.   Ergenekon Davasından 6 yıldır tutuklu bulunan ve ömür boyu hapse mahkum edilen Gazeteci Tuncay Özkan’ın kızı Nazlıcan Özkan’ın  da   babasının  cezaevinden yazdığı mektubu okumasıyla devam edecek etkinlik Mustafa Balbay’ın söyleşisi ile devam edecek.
 
Tahliye olduktan sonra ilk kez CHP İzmir milletvekili sıfatıyla Kadıköy’e gelecek olan Balbay aralarında Ali Sirmen, Enver Aysever, Ataol Behramoğlu, Yazgülü Aldoğan, Şükran Soner, Tufan Türenç, Pınar Türenç, Özgür Mumcu, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Doğan Yurdakul ve Ümit Zileli’nin de bulunduğu bir çok gazeteci ve yazar Tuncay Özkan’ın son kitabı ''Ötekiler'' i imzalayacak.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’ne 24 Ocak 2009 da Uğur Mumcu’yu anma etkinliği için gelen Balbay,  Kadıköy ziyaretinden kısa bir süre sonra 06 Mart 2009’da tutuklanmış, uzun bir süre Tuncay Özkan ile aynı koğuşu paylaşmıştı.  Balbay, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden Kadıköylülere hitaben bir mektup yazarak,  “Özgürlükte buluşalım” demişti. Balbay,  etkinlikte kendi kitaplarını da imzalayacak.

TARİH : 01 ŞUBAT 2014 CUMARTESİ
SAAT  : 14.00-16.00
YER    : KADIKÖY BELEDİYESİ CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ BÜYÜK SALON
             Haldun Taner Sk. No:11. Caddebostan –Kadıköy



            





Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER