Kadıköy’e Yepyeni bir Gazete!

Türkiye’nin en yaşanabilir ilçeleri arasında ilk sırada gösterilen Kadıköy’ün yaşamına yepyeni bir gazete daha katıldı.

Kadıköy’e Yepyeni bir Gazete!
 Kadıköy’e Yepyeni bir Gazete!
Türkiye’nin en yaşanabilir ilçeleri arasında ilk sırada gösterilen Kadıköy’ün yaşamına yepyeni bir gazete daha katıldı.

K-İletişim Yayınları tarafından yayın hayatına merhaba diyen Kadıköy Gazetesi, aylık olarak yayınlanacak. Kadıköy dışında Üsküdar, Ataşehir, Maltepe ve Adalar ilçelerinden de haberlerin bulunacağı gazete sayfalarında, ünlü isimler de köşe yazarı olarak yer alacak.


Enzo olarak anılan yüksek kaliteli ve geri dönüşümlü kitap kağıdına basılmakta olan gazete, 3.50 TL fiyatı ile 35 x 50 cm ebatlarında ve 24 sayfa olarak okurları ile buluşacak. Aslında “KADIKÖY” adına taşıyan gazetenin yaklaşık 40 yıllık bir mazisi de var. 1979-1994 yılları arasında Toprakkaya Ailesi tarafından 15 günde bir düzenli olarak yayınlanan Kadıköy Gazetesi, 1994 yılında yayın hayatına ara vermiş, 2004 yılında ise Kadıköy Life Dergisi ile Anadolu Yakası’nda farklı bir yere oturmuştu.


KADIKÖYLÜ ÜNLÜ KÖŞE YAZARLARI
Kadıköy Gazetesi’nden yapılan açıklamada, gazete sayfalarına Kadıköylü ünlü köşe yazarlarının da yazılarıyla renk katacağı aktarıldı. Yayınlanan ilk sayıda kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Kadıköylü yazar-mimar Arif Atılgan, usta tiyatrocu Enis Fosforoğlu, araştırmacı-yazar ve koleksiyoner R. Sertaç Kayserilioğlu, spor yazarı Erden Aktoğu gibi isimlerin köşe yazılarına yer verildi.
ACIBADEM’E 1.000 KİŞİLİK “SAHNE KADIKÖY” GELİYOR
Kadıköy Gazetesi, yayınlanan ilk sayısının manşet haberinde Acıbadem’de yapılacak olan ve 1.000 kişinin yararlanabileceği “Sahne Kadıköy” projesine değindi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile yapılan röportajın özetinde bahsedilen ve ilk kez Kadıköy Gazetesi’ne açıklanan Sahne Kadıköy’ün aynı zamanda mini bir AKM olacağı belirtildi.


GAZETE BAYİLERİNDE, KIRTASİYE MAĞAZALARINDA
Kadıköy Gazetesi’nin gazete bayilerinin yanı sıra D&R mağazaları, Remzi Kitabevleri, Nezih Kitabevleri, Barker Kırtasiye şubeleri, Mephisto Kitabevi ile bazı akaryakıt istasyonlarında satılacağı bildirilirken; Turkcell Dergilik uygulamasında da olacağı, ayrıca online versiyonuna sosyal medya platformlarında link verileceği paylaşıldı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109