KADIKÖY'DEN 26 BİN KİTAP YOLA ÇIKTI

Kadıköy Belediyesi ve "Herkese Her Yerde Kitap Vakfı" işbirliği ile düzenlenen kitap bağış kampanyası büyük ilgi gördü.

KADIKÖY'DEN 26 BİN KİTAP YOLA ÇIKTI
KADIKÖY'DEN 26 BİN KİTAP YOLA ÇIKTI

Kadıköy Belediyesi ve "Herkese Her Yerde Kitap Vakfı"  işbirliği ile düzenlenen kitap bağış kampanyası büyük ilgi gördü.

Kadıköy Belediyesi ve "Herkese Her Yerde Kitap Vakfı" tarafından okuma alışkanlığını yaygınlaştırma ve okumak isteyen herkesin kitaba ulaşımını sağlamak için “Kitap Bağışla Bize Okusun Tüm Türkiye” sloganıyla başlatılan kitap bağışı kampanyasına binlerce kitap bağışlandı.

12 Temmuz Pazar günü Kadıköy Belediyesi Kalamış Parkı’nda kurulan bağış stantlarına gelen Kadıköylüler okudukları yada satın aldıkları kitapları paylaştı.

Kampanyaya kitap bağışlayan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu; Türkiye’de az kitap okunduğunu bunun üzücü olduğunu bu yüzden böyle bir dayanışma ve organizasyonun çok önemli olduğunu söyledi.
Kampanya çerçevesinde kitap bağışlayan yazar Buket Uzuner’de böyle bir kampanyayı desteklemekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kadıköy Belediyesi ve "Herkese Her Yerde Kitap Vakfı"  işbirliği ile düzenlenen kitap bağış kampanyasında sabah saatlerinden itibaren 26 bin 500 civarı kitap toplandı.

"Herkese Her Yerde Kitap Vakfı" gönüllüleri tarafından türlerine, yaş guruplarına göre tasnif edilen kitaplar, kitap talebinde bulunan okullara gönderilmek üzere kolilere konuldu. Saat 17:00’a kadar Kalamış Parkı’nda süren kitap bağış kampanyası devam edecek. Kitap bağışlamak isteyenler, Herkese  Kitap Vakfı ile www.herkesekitapvakfi.org iletişime geçebilir.




Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER