KADIKÖY BEŞ YILINI GENÇLERLE PLANLIYOR

"Kadıköy'ün geleceğini birlikte planlıyoruz" diyerek yola çıkan Kadıköy Belediyesi Stratejik Plan Çalıştayı öncesinde bir toplantı düzenledi.

KADIKÖY BEŞ YILINI GENÇLERLE PLANLIYOR
KADIKÖY BEŞ YILINI GENÇLERLE PLANLIYOR 

"Kadıköy'ün geleceğini birlikte planlıyoruz" diyerek yola çıkan Kadıköy Belediyesi  Stratejik Plan Çalıştayı öncesinde bir toplantı düzenledi.

Kadıköy Belediyesi 5 yıllık stratejik plan hazırlıklarını halkın katılımına açıyor. Kadıköy’ün 5 yılının planlanacağı Stratejik Plan Çalıştaylarının ilki 18-35 yaş arası gençlerle 6 Temmuz Pazar günü yapılacak. 

6 Temmuz’da düzenlenecek çalıştay öncesi 3 Temmuz'da Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde ön bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kadıköy’de yaşayan ve çalışan gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ön bilgilendirme toplantısında 6 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Çalıştaya dair öneriler alındı. Çalıştayda ele alınması gereken konu başlıklarının öneriye açıldığı toplantıda, üzerinde tartışılması konusunda hemfikir olunan konulardan bazıları şöyle; Ulaşım ve trafik sorunu, toplumsal cinsiyet, spor merkezleri ve faaliyet alanları, kültür ve sanatın gelişimi ve desteklenmesi.

"Kadıköy'ün geleceğini hep beraber planlayabiliriz"

Gençlik Çalıştayı"nın ön toplantısında konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu; "Önümüzdeki 5 yılın geleceğini birlikte planlamak istiyoruz. Bunun için Kadıköy'de yaşayan  gençlerle, kadınlarla, çocuklar ve yaşlılarla Kadıköy'de yaşayan herkesin temsil edildiği bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz.  Gençlerin bu dinamik yapısının yerel yönetimlere yansımasını istiyoruz. Bu çalışmaya katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Artık bundan sonraki süreçte her zaman birlikte bu yönetime katılmanızı istiyoruz. Beraber çalışırsak çok iyi şeyler yaratabiliriz" dedi.

6 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım  Evlendirme Dairesi Kokteyl Salonunda gerçekleşecek olan Stratejik Plan Gençlik Çalıştayı’nın ardından 12 Temmuz Cumartesi günü saat 10:00’da tüm katılımcılara açık bir çalıştay daha düzenlenerek Kadıköy’ün beş yıllık planı tartışmaya açılacak.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER