ÇOCUKLAR ATATÜRK İÇİN ÇALACAK

Kadıköy çocukları “Müziksiz bir hayat zaten var olamaz” diyen ulu önder Atatürk için çalacak.

ÇOCUKLAR ATATÜRK İÇİN ÇALACAK
 ÇOCUKLAR ATATÜRK İÇİN ÇALACAK

Kadıköy çocukları “Müziksiz bir hayat zaten var olamaz” diyen ulu önder Atatürk için çalacak. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri ölümünün 79. yılında Atatürk anısına konser verecek.

“Müziksiz hayat zaten var olamaz. Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir.’’ sözleriyle müziğin insan hayatındaki önemini anlatan Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 79. yılında Kadıköy çocukları tarafından müzikle anılacak.

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için bir konser verecek. Anma etkinliği kapsamında öğrenciler öğretmenleriyle birlikte 8 Kasım Çarşamba saat 20:00’de Yel değirmeni Sanat’da sahne alacak.
Ücretsiz olan etkinlikte Çocuk Sanat Merkezi Gitar Orkestrası, piyano ve keman öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Bach’dan Vivaldi’ye, Mozart’tan Henry Mancini’ye kadar geniş bir repertuarla izleyicilerin karşısına çıkacak.

ÇOCUK SANAT MERKEZİ
Kadıköy Belediyesi tarafından hizmete açılmış ve 9 yıldır faaliyette olan Çocuk Sanat Merkezi’nde çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen bale, dans, resim, drama ve müzik derslerinde çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan da müziğin ve sanatın birçok dalı ile tanışarak yeteneklerini keşfetme olanağı buluyor.

Tarih : 8 Kasım 2017 Çarşamba
Saat : 20:00
Yer   : Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Üst Salon
           Rasimpaşa Mahallesi, İskele Sokak, No: 34 Kadıköy İstanbul

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109