10 KASIM'DA ATATÜRK İÇİN EL ELE “ATA'YA SAYGI ZİNCİRİ”

10 Kasım'da Kadıköy Belediyesi'nin organizasyonuyla Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili Yürüyüş Yolu arasında yaklaşık 6.5 kilometrelik "ATA'ya Saygı Zinciri" oluşturulacak.

10 KASIM'DA ATATÜRK İÇİN EL ELE “ATA'YA SAYGI  ZİNCİRİ”
10 KASIM'DA ATATÜRK İÇİN EL ELE “ATA'YA SAYGI  ZİNCİRİ”

10 Kasım'da Kadıköy Belediyesi'nin organizasyonuyla Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili Yürüyüş Yolu arasında yaklaşık 6.5  kilometrelik "ATA'ya Saygı Zinciri" oluşturulacak. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa yolculuğunun 77. yılında binlerce kişi Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahil yürüyüş yolunda bir araya gelip "ATA'ya Saygı Zinciri" oluşturacaklar.

Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin öncülüğünde dördüncüsü düzenlenen ATA’ya Saygı Zinciri’nde, binlerce insan bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüzleştiği an olan saat 9’u 5 geçe saygı duruşunda bulunacak.

Saygı zinciri sonrasında tekneler de sahil boyunca kıyıya yanaşarak sirenleriyle destek verecek. Su jetleri geçiş yapacak, paramotorcular da  havada bayrak açacaklar. "ATA'ya Saygı Zinciri" saygı duruşunun ardından hep birlikte söylenecek İstiklal Marşı ile sona erecek.



TARİH : 10 KASIM SALI
SAAT : 08:00
YER : Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili Yürüyüş Yolu arası


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109