NASUH MAHRUKİ ADALAR BELEDİYE BAŞKANI'NA KENDİ EVERESTİNİZE TIRMANIN” ADLI KİTABINI HEDİYE ETTİ.

NASUH MAHRUKİ ADALAR BELEDİYE BAŞKANI'NA KENDİ EVERESTİNİZE TIRMANIN” ADLI KİTABINI HEDİYE ETTİ.

NASUH MAHRUKİ ADALAR BELEDİYE BAŞKANI'NA KENDİ EVERESTİNİZE TIRMANIN” ADLI KİTABINI HEDİYE ETTİ.
NASUH MAHRUKİ ADALAR BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA FARSAKOĞLU’NA “KENDİ EVERESTİNİZE TIRMANIN” ADLI KİTABINI HEDİYE ETTİ.

Adalar Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği ve Akut arasında
“Adalar Atık Yönetimi Projesi” İşbirliği Protokolü İmzalandı

Adalar Belediyesi mücavir alanı içerisinde gerçekleştirilecek olan “Atık Yönetimi Sistemi”ni kurarken hedeflenen; bölge halkını eğitim, bilinçlendirme ve çevreye olan duyarlılığı arttırma konularındaki çalışmaların, daha etkin ve kapsamlı bir şekilde yürütülebilmesini sağlamak amacıyla imzalanan protokolün içeriğine dair görüşlerini bildiren Nasuh Mahruki; “ Bu aslında bir pilot proje, Adalar Belediyesi bu kadar çağdaş ve ilerici bir projenin, Türkiye’de en kolay uygulanabileceği belediyelerin en başında geliyor. İnanıyorum ki çok kısa zamanda başarılı olunacak. Katı atıkların yönetimi, ayrıştırılması, dönüştürülmesi ve geri kazanılması yönünde üç tane konusunda yetkin kurum bu protokolü imzaladı. Çok iyi niyetli bir proje. Üç kurumun da aynı düzeyde gayretli davranacağına inanıyorum. Bizim bu projedeki rolümüz toplum bilinçlendirme aktivitelerinde gönüllü gücümüzle gerek okullarda verilecek eğitimlere, gerekse vatandaşlara ve esnafa yönelik eğitim çalışmalarına katılmak olacak. Bu çalışmada Adalar Belediyesi ile birlikte olmaktan mutluyuz” dedi. 

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu Nasuh Mahruki’yi ağırlamaktan mutlu olduklarını belirttiği konuşmasında; “Göreve başladığımız günden itibaren çevre konusundaki hassasiyetimiz, gerçekleştirdiğimiz projelerden de anlaşılacaktır. “Biz doğayı korudukça, doğa da bizi korur” şiarıyla hareket ediyoruz. Çevre kirliliği ve doğanın tahrip edilmesi, küresel anlamda büyük bir tehlikedir.  Adalarda hizmet kalitesini yükseltmek ve çevre konusunda her eve, her bireye eğitim hizmeti vermek amacıyla gerçekleştirdiğimiz projeler, bu konuda işbirliği yaptığımız AKUT ve üyesi olduğumuz Marmara Belediyeler Birliği ile daha da güçlenerek devam edecektir” dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER