MISIR ÇARŞISI, İBB WİFİ İLE TANIŞTI

İstanbul’un en yoğun ziyaret edilen merkezlerinden biri olan Eminönü Mısır Çarşısı, İBB WİFİ ile tanıştı.

MISIR ÇARŞISI, İBB WİFİ İLE TANIŞTI
 MISIR ÇARŞISI, İBB WİFİ İLE TANIŞTI
İstanbul’un en yoğun ziyaret edilen merkezlerinden biri olan Eminönü Mısır Çarşısı, İBB WİFİ ile tanıştı. İBB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Elektronik Sistemler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulama sonucunda Mısır Çarşısında, İBB Wi-Fi’ye ilginin yüksek olduğu görüldü.

İstanbul’un en yoğun merkezlerinden biri olan Mısır Çarşısına, İBB Wi-Fi bağlantısı sağlandı. Mısır Çarşısı esnafı ile alışverişe gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin faydalanması amacıyla gerçekleştirilen uygulama sonucunda Çarşı’nın her yerinden internet erişimi olanaklı hale geldi. Çarşı’ya bağlantının sağlanmasından sonra 1 – 19 Ekim tarihleri arasında İBB Wi-Fi’ye 179 tekil kullanıcı kaydolurken 322 bağlantı gerçekleştirildi.

İlgi gören, ödüllü uygulama

İBB’nin İBB Wi-Fi hizmeti, abone sayısı 4 milyona ulaşırken halihazırda 7 bin 679 erişim noktasında, ortalama 100 bin kullanıcıya hizmet veriyor. Yerli ve yabancı kullanıcılar tarafından yoğun tercih edilen uygulama yakın zamanda ‘Telecom Worlds 2020’de ‘Akıllı Şehirler’ kategorisinde birinci olmuştu.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109